Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB a câştigat Cupa României după ce a învins-o pe Sepsi. "Perla" Dennis Man i-a adus primul trofeu lui Toni Petrea

VIDEO | FCSB a câştigat Cupa României după ce a învins-o pe Sepsi. "Perla" Dennis Man i-a adus primul trofeu lui Toni Petrea

Cupa României

Comentarii

FCSB a câştigat Cupa României după ce a învins-o pe Sepsi, 1-0, în finala de la Ploieşti.

FCSB este câştigătoarea Cupei României din acest sezon. Roş-albaştrii s-au impus în finala cu Sepsi datorită unui gol norocos marcat de Man. Apărătorii echipei din Sfântu Gheorghe au bâlbâit mingea în careu, iar atacantul de 21 de ani a înscris unicul gol al ultimului act din Cupă. FCSB a dominat prima repriză, dar fără să creeze foarte mare pericol. Coman şi Man nu au reuşit să nimerească ţinta. Introdus pe teren la pauză, Moruţan a fost blocat senzaţional de Niczuly. Apoi, Panţîru a şutat în bară, dintr-o poziţie foarte bună. Nu s-a mai jucat nimic după golul lui Man din minutul 65. Bouhenna  a fost eliminat cu zece minute înainte de final, iar FCSB a învins-o pe Sepsi cu 1-0. 


VIDEO | FCSB - Sepsi 1-0 (Man 65)

ECHIPELE DE START

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Panţîru - Ov. Popescu, Olaru, Vînă - Man, Tănase, Coman
Rezerve: Udrea, Moruţan, Ad. Petre, Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Istrate, Niţă
Antrenor: Anton Petrea

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ştefan - Deaconu, Vaşvari, Acahahbar - Carnat, Karanovic, Ştefănescu
Rezerve: Fejer, Kovacs, Celea, Dragomir, L. Fulop, Diaz, Safranko, Gal-Andrezly, Csiszer
Antrenor: Leo Grozavu

Min. 90: Partida va fi prelungită cu minimum trei minute. 

Min. 85: Ocazie Sepsi! Cu un om în minus, Sepsi a fost aproape de a egala. 

Min. 80: Eliminare la Sepsi! Bouhenna a primit cartonaşul roşu după ce l-a lovit cu braţul stâng pe Dennis Man. A primit primul cartonaş galben cu doar două minute înainte. 

Min. 65: GOOOOOOL FCSB! Dennis Man deschide scorul după o bâlbâială în apărarea celor de la Sepsi. 

Min. 57: Ocazie FCSB! "Roş-albaştrii" s-au dezlănţuit, Panţîru a pătruns în careu şi a şutat cu putere în bară. 

Min. 54: Ocazie FCSB! Acţiune splendidă a lui Moruţan, care se termină cu primul şut pe poartă din această partidă. Niczuly respinge peste poartă. 

Min. 22: FCSB beneficiază de o lovitură liberă, dar Florinel Coman a şutat pe lângă poartă. Este posibil ca balonul să fi fost deviat. 

Min. 5: Imediat a venit şi rândul celor de la Sepsi să ceară lovitură de pedeapsă. Decizia arbitrului a fost aceeaşi.

Min. 1: FCSB a cerut penalty după un posibil fault asupra lui Dennis Man. 

A început meciul. 


Min 1. A început finala Cupei României. FCSB joacă în echipamentul de rezervă, Sepsi în cel de echipă gazdă


Sub imperiul pandemiei de coronavirus, FCSB şi Sepsi se pregătesc de meciul sezonului: finala Cupei României 2020. Partida va avea loc miercuri, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Este un meci de totul sau nimic pentru formaţia lui Gigi Becali, în faţa unui adversar incomod, care a făcut un sezon bun şi care şi-a atins deja obiectivul. Cu toate acestea, gruparea din Sf. Gheorghe visează la trofeu şi promite o dispută pe cinste în partida contra FCSB-ului.

Sepsi se află înaintea unui moment istoric. Miercuri va disputa prima finală de Cupa României din istoria clubului. Antrenorul Leo Grozavu este nemulţumit de programare

Unii stau şi se odihnesc, alţii joacă. Nu înţeleg programarea acestei finale când mai sunt atâtea meciuri de disputat, ar fi fost normal ca această Cupă să se desfăşoare în aceleaşi condiţii sau în condiţii de echilibru, toate echipele să aibă timp de odihneă. FCSB nu joacă, noi jucăm din 3 în 3 zile, nu e normal, dar ce mai e normal în România?” mărturisea Leo Grozavu, tehnicianul formaţiei Sepsi.

”Ştim că o să jucăm o finală şi trebuie să dăm totul. Într-o finală se poate întâmpla orice. Sper să ieşim câştigători şi să ajungem să câştigăm primul trofeu” a explicat şi Florin Ştefan, internaţionalul lui Sepsi.

FCSB va avea miercuri, la finala Cupei României, cei mai mulţi fani în Moldova. Dacă echipa lui Petrea va câştiga trofeul, fotbaliştii de la FC Botoşani vor juca în Europa League. ”Doar n-o să ţin cu Sepsi! Sigur, ţin cu FCSB” a mărturisit patronul Valeriu Iftime.

”Avem o şansă, din păcate ne-am luat adio de la locul 3, e foarte greu să credem că mai avem şanse la locul 3, dar avem o şansă în cazul în care Steaua câştigă cupa să participăm în  Europa” a confirmat şi antrenorul Croitoru.

Toni Petrea a primit o veste bună înaintea ultimului act al competiţiei KO. Darius Olaru a fost recuperat, este apt şi va putea fi utilizat în meciul ce le poate salva sezonul roş-albaştrilor.

  •  FCSB - Sepsi LIVE VIDEO şi în direct la Telekom Sport 1, miercuri, ora 20:00

În campionat, în sezonul regulat FCSB a învins pe Sepsi cu 2-1 la Bucureşti şi a făcut 0-0 la Sfântu Gheorghe. Trupa lui Grozavu a învins o singură dată FCSB, în 2018, scor 4-2. FCSB s-a impus categoric în două rânduri chiar pe terenul formaţiei covăsnene: 5-1 şi 4-0. Ambele formaţii au ajuns en fanfare în finală, după ce în semifinale s-au distrat cu Dinamo, respectiv Poli Iaşi. Sepsi a câştigat dubla cu Poli Iaşi, 5-1 şi 3-0. FCSB a trecut uşor de Dinamo, 3-1 şi 1-0. Cazul ”Andrei Vlad” nu a putut afecta calificarea roş-albaştrilor obţinută de altfel pe teren, în ciuda memoriului depus de gruparea din Ştefan cel Mare, care a acuzat că în tur, tânărul portar nu avea drept de joc.

Toni Petrea se află în faţa primul mare meci pe banca FCSB-ului, dar şi în faţa primului trofeu ca antrenor principal: ”Ne aflăm în faţa unui meci important pentru noi, iar asta înseamnă că trebuie să fim concentraţi 100%. Vom încerca să ne impunem jocul şi să facem suporterii fericiţi, chiar dacă nu vor putea fi alături de noi la stadion. Sunt convins că ne vor susţine din faţa televizoarelor. Este un meci important, pentru mine, dar nu numai pentru mine. Eu încerc să transmit tot ceea ce trebuie pentru a câştiga acest trofeu. Este un trofeu important pentru noi toţi. Cred că dacă îl vom câştiga, vom căpăta mai multă încredere, mai ales că sunt jucători tineri, cărora le lipseşte experienţa şi încrederea” a mărturisit el, într-o conferinţă de presă.

FCSB - Sepsi Sf. Gheorghe este finala Cupei României 2020. Meciul va fi transmis în direct la Telekom Sport 1, miercuri, de la ora 20:00.

Echipele probabile:

SEPSI: 33. Niczuly - 88. Dimitrov, 29. Bouhenna, 4. Tincu, 96. Fl. Ştefan - 13. R Deaconu, 8. Vaşvari - 27. Carnat, 23. Achahbar, 11. Ştefănescu - 18. Safranko
ANTRENOR: Leo Grozavu

FCSB: 99. A. Vlad - 2. V. Creţu, 4. Miron, 16. I. Cristea, 3. Panţâru - 27. Olaru, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase - 98. Man, 19. Ad. Petre, 7. Fl. Coman
ANTRENOR: Toni Petrea

Afla mai multe despre: fcsbsepsifinala cupei româniei 

viewscnt
Articole similare