Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB a vrut să îşi amâne meciul din Liga 1 înainte de meciul decisiv din Portugalia: "Respectăm competiţia şi mergem mai departe"

VIDEO | FCSB a vrut să îşi amâne meciul din Liga 1 înainte de meciul decisiv din Portugalia: "Respectăm competiţia şi mergem mai departe"

FCSB

Comentarii

FCSB se confruntă cu probleme de lot, având mulţi jucători accidentaţi şi alţii care joacă, dar care nu sunt 100% din punct de vedere fizic. În acest sens, oficialii vicecampioanei au vrut să îşi amâne meciul din Liga 1.

"Urmează un meci foarte greu la Mediaş, nu ne mai permitem să tratăm exclusiv Europa League cu forţele maxime. Chiar am solicitat şi nu s-a putut (n.r. - să fie amânat meciul). Răspunsul a fost negativ, asta e. Respectăm competiţia şi mergem mai departe", a declarat Narcis Răducan după meciul terminat la egalitate, 0-0, cu Vitoria Guimaraes. 

FCSB joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, duminică, de la ora 21:00. Meciul cu Vitoria Guimaraes, din Portugalia, este programat joi seară, de la ora 22:00. 

Directorul sportiv de la FCSB a vorbit şi despre posibila venire la echipă a fundaşilor Rus şi Paşcanu: "Dacă vom reuşi să definitivăm negocierile cu aceşti jucători vor veni, dacă nu asta e, mergem în fomula completă. Oricum, am depăşit graniţa de 30 de jucători. În aceste condiţii trebuie să ne gândim şi la despărţiri temporare sau definitive".

Afla mai multe despre: narcis raducanfcsb 

viewscnt
Articole similare