Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, antrenament prin videoconferinţă! Imagini cu sesiunea condusă de Bogdan Vintilă

VIDEO | FCSB, antrenament prin videoconferinţă! Imagini cu sesiunea condusă de Bogdan Vintilă

Superliga

Comentarii

FCSB a publicat un video cu metoda abordată de staff-ul condus de Bogdan Vintilă în privinţa antrenamentelor. Jucătorii se protejează stând în casă, dar încearcă să se menţină în formă, datorită instrucţiunilor oferite de club.

“În condiţiile izolării provocate de pandemia COVID-19, roş-albaştrii s-au organizat corespunzător. Astfel, staff-ul tehnic şi fotbaliştii FCSB au apelat la metoda antrenamentelor prin videoconferinţă şi se pregătesc împreună în acest mod.

De asemenea, elevii lui Bogdan Vintilă alternează acest tip de antrenamente cu sesiunile de alergări individuale în jurul domiciliului.

Cu toţii speră, însă, ca lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp şi vor putea reveni la antrenamente şi, implicit, la meciurile rămase din sezonul 2019-2020 al Ligii 1.

Până atunci, vă invităm să urmăriţi o selecţie realizată din antrenamentele de la domiciliu ale roş-albaştrilor!”, a transmis vicecampioana României prin intermediul paginii de Facebook.

Gigi Becali vrea ca Liga 1 să reînceapă cât mai repede, iar în acest sens, jucătorii de la FCSB au fost testaţi deja pentru coronavirus. Alături de ei a fost testat şi staff-ul tehnic, cât şi personalul auxiliar.

Afla mai multe despre: fcsbantrenamente 

viewscnt
Articole similare