Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB are nevoie de întări în compartimentul defensiv. Alexa: ”Le e foarte greu să transfere. Au o problemă la fundaşi centrali”

 VIDEO | FCSB are nevoie de întări în compartimentul defensiv. Alexa: ”Le e foarte greu să transfere. Au o problemă la fundaşi centrali”

Superliga

Comentarii

Dan Alexa susţine că nu are resentimente faţă de Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera l-a ales pe Mihai Teja pentru a ocupa funcţia de antrenor principal al FCSB. Antrenorul Călăraşiului mai spune că ”roşi-albaştrii” au nevoie de întăriri în compartimentul defensiv dacă doresc să câştide titlul.

”Am spus-o, am vorbit cu domnul Becali, am discutat, dânsul l-a ales pe Teja şi nu e niciun fel de problemă. E un antrenor foarte bun, de mare talent, un antrenor care eu cred că se pliază pe stilul Stelei. Dacă nu a fost să fie, asta e.

Stelei îi e foarte greu să transfere de la mijloc în sus. Au jucători... cred că cei mai talentaţi fotbalişti din campionatul nostru. L-au adus pe Matei, care poate să joace pe orice poziţie de la mijloc în sus... Au o problemă la fundaşi centrali, dar şi-a revenit Momcilovic, care poate să joace şi fundaş central. Şi cred că Steaua cu siguranţă are unul dintre cele mai bune loturi”, a spus Dan Alexa.

Afla mai multe despre: dan alexafcsb,  

viewscnt
Articole similare