Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "FCSB are un avantaj mare!" CFR, motive de nemulţumire înainte de startul play-off-ului

VIDEO | "FCSB are un avantaj mare!" CFR, motive de nemulţumire înainte de startul play-off-ului

Superliga

Comentarii

Şeful departamentului de scouting al CFR-ului, Marius Bilaşco, a fost prezent la trangerea la sorţi şi a vorbit şi despre lupta la titlu.

CFR Cluj va întâlni Astra Giurgiu în semifinalele Cupei României, iar ardelenii speră să realizeze eventul în acest sezon.

Totuşi, ardelenii sunt neumulţumiţi de modul în care au fost programate etapele din play-off, în condiţiile în care FCSB, ocupanda locului 2 la finalul sezonului regulat, va juca ultimul meci al sezonului pe teren propriu, în faţa CFR-ului.

Bilaşco e convins că în lupta la vârf se vor implica şi Astra, şi Viitorul şi se aşteaptă la un play-off extrem de echilibrat.

"Astra a arătat foarte bine în ultimele partide, a făcut cele mai multe puncte, Viitorul şi-a revenit, eram convins că o să-şi revină pentru că a fost doar o perioadă în care nu au reuşit să îşi facă jocul.

Va fi o luptă foarte strânsă din punctul meu de vedere. Cred că cel mai greu campionat de când s-a trecut la acest sistem, pentru că toate echipele din faţă au şanse reale. Distanţa este de 2 puncte, din 2 în 2 puncte, deci e foarte strâns.

Este un avantaj mare pentru locul 2 (n.r. FCSB) acest ţintar, trebuie să recunoaştem, şi cred că toată lumea e convinsă de acest lucru, pentru că ultimul joc decisiv îl va juca acasă, contra echipei de pe locul 1
", a declarat Marius Bilaşco.

CFR Cluj va debuta în play-off cu Sepsi, în direct pe Telekom Sport 1, sâmbătă, 9 martie, de la 20:15.


 

Afla mai multe despre: bilascofcsb 

viewscnt
Articole similare