Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, cantonament de lux în Turcia! Cum arată complexul în care fotbaliştii lui Gigi Becali se vor pregăti pentru reluarea Ligii 1

VIDEO | FCSB, cantonament de lux în Turcia! Cum arată complexul în care fotbaliştii lui Gigi Becali se vor pregăti pentru reluarea Ligii 1

FCSB

Comentarii

FCSB se va pregăti în Belek, Turcia, după vacanţa de sărbători. Fotbaliştii lui Toni Petrea sunt pe primul loc în Liga 1 şi au nevoie de un start perfect, în 2021.

FCSB, cantonament în Turcia înainte de reluarea Ligii 1

FCSB e pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, cu două mai multe decât Universitatea Craiova, care e pe locul secund, şi cu trei mai multe decât ocupanta locului al treilea, CFR Cluj. Iar echipa lui Gigi Becali are de gând să înceapă anul cu o victorie în campionat. FCSB - Astra are loc pe 15 ianuarie, în direct pe Telekom Sport 1.

Pe 3 ianuarie, FCSB se reuneşte în România şi va pleca spre Belek, Turcia, acolo unde va avea loc cantonamentul de iarnă. Fotbaliştii de la FCSB vor sta la un hotel de cinci stele, cu cele mai bune condiţii de antrenament.

Complexul dispune, printre altele, de stadion propriu, terenuri de antrenament, centru de refacere de ultimă generaţie, sală de forţă modernă, saună sau piscine. 

FCSB a mai fost în acelaşi loc în cantonamentul de iarnă din 2016. Revenirea în România e programată pe 13 ianuarie, cu două zile înainte de meciul cu Astra.  

Afla mai multe despre: fcsbfcsb cantonament 

viewscnt
Articole similare