Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - CFR 0-0. Pace în derby-ul consoanelor! Campionii au avut cele mai mari ocazii, "roş-albaştrii", ocazie mare pe final

VIDEO | FCSB - CFR 0-0. Pace în derby-ul consoanelor! Campionii au avut cele mai mari ocazii, "roş-albaştrii", ocazie mare pe final

Superliga

Comentarii

FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei cu numărul 10 din Liga 1, s-a terminat la egalitate, 0-0.

FCSB şi CFR Cluj au jucat extrem de precaut în derby-ul etapei a zecea, pe care l-au încheiat fără goluri. Campioana şi-a creat cele mai mari ocazii de a înscrie. În finalul primului act, Planic şi-a salvat echipa la torpila lui Hoban. Apoi, şutul din lovitură liberă trimis de Ciprian Deac a fost respins cu greu de Bălgrădean. Goalkeeperul roş-albaştrilor a intervenit salvator încă o dată în al doilea act, la un nou şut al lui Deac. Ocaziile vicecampioanei au venit în prelungiri. Coman a şutat peste poartă. La ultima fază, Cristea a trimis în transversală, iar FCSB - CFR s-a încheiat 0-0.

În urma acestui rezultat, FCSB urcă de pe locul 9, cu 11 puncte, iar CFR se menţine pe primul loc, cu 21 de puncte, urmată de CSU Craiova, cu 19 puncte.


FCSB - CFR Cluj 0-0

ECHIPELE DE START

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Planic, Panţîru - Pintilii (C), O. Popescu, Oaidă - A. Popa, Tsoumou, F. Coman
Rezerve: Niga - Manea, Gnohere, F. Tănase, Moruţan, Vînă, Chorbadzhiyski
Antrenor: Bogdan Vintilă 

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Boli, Camora (C) - Itu, Hoban, Culio - Deac, Omrani, Costache
Rezerve: Fernandez, Susic, Paşcanu, Bordeianu, Luis Aurelio, Golofca, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu 

Min. 90+4: Ocazie FCSB! Cea mai mare şansă pentru vicecampioni. Gnohere şi Iulian Cristea nu au putut trimite mingea în poartă. Gazdele au cerut penalty. 

Min. 90+2: Ocazie CFR! Deac a centrat perfect, iar Vinicius a lovit mingea cu capul, care a ajuns în braţele lui Bălgrădean. 

Min. 81: Ocazie CFR! Bordeianu şutează din marginea careului, dar balonul trece pe lângă poartă. 

Min. 71: Paşcanu debutează la CFR Cluj! Internaţionalul de tineret a intrat în locul lui Costache. 

Min. 54: Gnohere cade în careul advers, dar nu este nici vorbă de penalty. 

Min. 45+2: Ocazie CFR! Hoban a sărit peste minge la o lovitură liberă, Deac a executat şi a lovit bara dreaptă a porţii lui Bălgrădean. 

Min. 45: Prima schimbare la FCSB! Pintilii nu a mai putut continua. În locul lui a intrat Florin Tănase. 

Min. 44: Ocazie CFR! Hoban şutează din interiorul careului, însă Planic scoate cu capul de linia porţii şi menţine tabela intactă. 

Min. 26: Ocazie CFR! Omrani scapă spre poarta adversă, dar şutul său se duce pe lângă poartă. 

Min. 23: Ocazie FCSB! Pintilii trimite o "torpilă", dar Hoban se află pe traiectoria balonului şi îl deviază. 

Min. 3: Ocazie CFR! Boli loveşte balonul cu capul, dar trimite mult pe lângă poartă. 

A început meciul. 


UPDATE | Avem echipa de start a FCSB-ului. Bogdan Vintilă surprinde şi îl lasă pe Florin Tănase rezervă. O altă surpriză a antrenorului de la FCSB este titularizarea în premieră a lui Tsoumou. 

După ce i-a învins pe Gheorghe Hagi şi pe Victor Piţurcă, antrenorul FCSB-ului este gata să facă o nouă victimă importantă. Vicecampioana a depăşit criza din startul campionatului, legând două victorii, 2-1 cu FC Viitorul, la Piteşti, şi 1-0 contra Universităţii Craiova, chiar pe stadionul Ion Oblemenco. Următoarea adversară a FCSB-ului este campioana en titre CFR Cluj, care traversează, de asemenea, o perioadă foarte bună.

Joi, CFR Cluj a produs surpriza primei etape a grupelor UEFA Europa League şi a învins Lazio, cu scorul de 2-1, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. În campionat, CFR Cluj a învins, în etapa precedentă, formaţia FC Voluntari, cu scorul de 5-0.

De altfel, în actuala ediţie de campionat, CFR Cluj are o singură înfrângere, pe care a suferit-o în etapa a opta pe terenul Astrei, cu scorul de 3-2. Echipa antrenată de Dan Petrescu este liderul campionatului înaintea etapei a zecea, cu 20 de puncte, la două puncte avans de Viitorul, care o întâlneşte pe Poli Iaşi în această rundă.

De cealaltă parte, FCSB ocupă locul 11, cu zece puncte, la doar două lungimi însă de ultimul loc de play-off, ocupat înaintea rundei de FC Botoşani.

FCSB - CFR Cluj, LIVE VIDEO, duminică, de la 20:30, la Telekom Sport 1

"Nu este obiectivul nostru să împiedicăm FCSB  să intre în play-off, nici gând aşa ceva. Trebuie să ne câştigăm punctele să rămânem pentru obiectivul pe care ni l-am propus. Am avut două obiectivul anul acesta, să intrăm în grupe şi să câştigăm campionatul. Aşa rămâne şi anul acesta, primul l-am realizat deja, am intrat în grupe.
 
FCSB este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni, jucători tineri, de echipă naţională şi orice se poate întâmpla. Este fotbal. Noi, mai ales că la trei zile venim de la meciul cu Lazio, care oricum ai vrea nu ai cum să redresezi după cele 90 de minute în care jucători au alergat şi a fost un consum foarte mare de energie vine şi deplasarea la Bucureşti. Sigur că Dan va menaja şi va schimba mulţi jucători, ne aşteaptă şi miercuri alt meci, deci cu siguranţă nu vom trata meciul cu ce amia bună garnitură şi care să fie sută la sută. Nu avem cum se venim cu forţe egale în acest meci, dar vom lupta şi obiecţivul nostru este să luăm cele trei puncte, dar e fotbal şi este un meci deschis oricărui rezultat", a declarat directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, Bogdan Mara, la Telekom Sport.
 
Nu rata FCSB - CFR Cluj, duminică, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare