Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB continuă lupta la titlu după victoria cu Sepsi. Gnohere şi Coman îi aduc pe roş-albaştri la trei puncte în spatele CFR-ului

VIDEO | FCSB continuă lupta la titlu după victoria cu Sepsi. Gnohere şi Coman îi aduc pe roş-albaştri la trei puncte în spatele CFR-ului

Fotbal intern

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-0 în meciul cu Sepsi şi a revenit la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. Gnohere şi Coman au marcat golurile victoriei pentru echipa pregătită de Mihai Teja.

FCSB a început foarte slab partida cu Sepsi, iar ocaziile au venit abia spre finalul reprizei. Morais şi Gnohere au fost cei mai periculoşi jucători ai lui Teja. Niczuly s-a opus excelent însă de fiecare dată şi s-a intrat la cabine cu tabela neschimbată.

Introdus pe teren la pauză, Florinel Coman a rezolvat partida. Mai întâi, a obţinut un penalty. Gnohere a înscris al 14-lea său gol din acest sezon de la 11 metri. Opt minute mai târziu, Viera a gafat din nou, iar Coman a marcat şi el, la fel cum a făcut-o în ambele partide cu Sepsi din sezonul regulat. Atacantul a avut şi o bară spre finalul partidei, iar FCSB s-a impus cu 2-0. 


FCSB - Sepsi 2-0
Au marcat: Gnohere '51 (penalty), Coman '59

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais - Pintilii, Filip - Man, Hora, Tănase - Gnohere
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Coman, Moruţan, Roman, Matei, Teixeira

Sepsi: Niczuly - Moura, Diarrassouba, Jovanovic, Abud - Velev, Vaşvari - Nouvier, Flores, Ştefan - Tandia
Rezerve: Stoian, Karnitski, Fulop, Mensah, Rudol, Hamed, Sintean

Min. 59 - GOOOOOOOL FCSB! Coman marchează pentru 2-0

Min. 51 - GOOOOOOOL FCSB! Gnohere transformă fără probleme penalty-ul obţinut de Coman

Min. 50 - Intrat la pauză, Florinel Coman îl driblează pe Viera, iar ivorianul are o intervenţie imprudentă în propriul careu

Min. 46 - Decizie surprinzătoare a lui Teja. Intrat în minutul 18, în locul lui Pintilii, Moruţan este înlocuit la pauză de Florinel Coman

Min. 45 - Fluier final al primei reprize. Cele două echipe se află la egalitate, 0-0

Min. 41 - Gnohere preia în careu, dar şutul francezului este apărat de Niczuly

Min. 39 - Tandia marchează pentru Sepsi, însă golul este anulat pentru o poziţie de offside

Min. 21 - Gol anulat pentru FCSB! Centralul Radu Petrescu a fluierat un henţ la Hora înainte ca atacantul să marcheze în poarta lui Niczuly

Min. 6: Ocazie FCSB. După un început mai bun al oaspeţilor, FCSB se apropie pentru prima oară periculos de poarta adversă. Dennis Man execută un corner din dreapta, Ioan Hora reia cu capul de la a doua bară, dar mingea îl loveşte în spate pe Florin Ştefan şi se duce în direcţia portarului Niczuly, care reţine fără probleme.

Min. 1: A început meciul.


FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe, LIVE VIDEO, luni, de la 21:00, la Telekom Sport 1

Echipa antrenată de Mihai Teja are o revanşă de luat, după înfrângerea suferită la Sfântu Gheorghe în returul sezonului regulat, perioadă în care pe banca echipei era Nicolae Dică. În runda a 18-a, Sepsi învingea FCSB, cu scorul de 4-2, graţie golurilor marcate de Vaşvari, Florin Ştefan, Tandia şi Mensah, respectiv Florinel Coman şi Rusescu.

"O echipă foarte bună, omogenă, cu un antrenor bun, a demonstrat că şi anul trecut s-a salvat de la retrogradare iar acum este în play off. Va fi un meci dificil, important pentru noi pentru că ne-au mai rămas numai finale de disputat în play off, îmi doresc foarte mult să ne concentrăm bine şi să câştigăm meciul de mâine", a declarat Mihai Teja. 

FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe, LIVE VIDEO, luni, de la 21:00, la Telekom Sport 1

Mihai Teja a fost completat de portarul Cristian Bălgrădean: "Ne-am pregătit bine săptămâna asta şi trebuie să câştigăm neapărat cele trei puncte mâine. Am piedut 4-2, un meci cum a zis şi Mister pe un teren care era îngheţat. Şi ei au jucat pe acelaşi teren dar cu siguranţă mâine va fi alt meci".

La rândul său, antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, a declarat: "Ne aşteaptă un joc dificil dar am jucat întotdeauna bine împotriva celor de la FCSB şi sunt convins că şi luni seara vom face un joc bun. Am reuşit să câştigăm contra lor acasă, când am jucat la Sfântu Gheorghe, dacă băieţii vor fi capacitaţi, mental foarte bine, cu siguranţă putem să scoatem un rezultat bun. Cred că am făcut un campionat foarte bun, am depăşit aşteptările tuturor, suntem şi am fost la începutul campionatului outsideri, cele 5 echipe din play off sunt foste campioane".

Nu rata FCSB - Sfântu Gheorghe, luni, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi în format live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare