Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Dunărea Călăraşi 2-0. Vicecampioana câştigă fără emoţii şi revine pe primul loc

VIDEO | FCSB - Dunărea Călăraşi 2-0. Vicecampioana câştigă fără emoţii şi revine pe primul loc

Superliga

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, la Voluntari, cu scorul de 2-0, nou-promovata Dunărea Călăraşi, în etapa a noua a Ligii 1. În urma acestui succes, vicecampioana en titre a redevenit lider al campionatului.

Dennis Man, în minutul 8, şi Florin Tănase, în minutul 45, din lovitură de la 11 metri, au înscris golurile succesului care o readuc pe echipa antrenată de Nicolae Dică pe primul loc. FCSB a acumulat 18 puncte şi are un avans de două puncte de campioana en titre CFR Cluj.

 

VIDEO | FCSB - Dunărea Călăraşi 2-0 (Dennis Man 8', F. Tănase 45'-pen.)

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, A. Stan - Nedelcu, O. Popescu - D. Man, F. Tănase (Gnohere ’46), F. Coman (Teixeira ’79) – Rusescu (Moruţan ’59). Antrenor:  Nicolae Dică

Dunărea Călăraşi: Straton - Tenea, Dobrosavlevici, Wallace, Ispas - Cucu, Puşcaş (Alexandru ’78) – Kanda (Bourceanu ’90), Pană, Keyta (Munteanu ’68) – Mediop. Antrenor: Dan Alexa


Final de meci.

Min. 78: Ocazie FCSB. Benzar trage bine din unghi, dar Straton are o intervenţie pe măsură.

Min. 58: Încă o ocazie pentru oaspeţi. Pană execută o lovitură liberă, iar Ispas reia cu capul pe spate, dar Bălgrădean reuşeşte să respingă.

Min. 55: Bară Dunărea Călăraşi. Mediop trimite în stâlpul din dreapta porţii lui Bălgrădean, după ce pivotează frumos pe lângă Bălaşa.

S-a reluat meciul. Dică a mutat, ca de obicei, la pauză: a intrat Gnohere şi a ieşit Florin Tănase.

Pauză pe Arena Anghel Iordănescu

Min: 45: Gol, FCSB! Florin Tănase transformă fără emoţii şi duce scorul la 2-0.

Min. 43: Penalty, FCSB. Ispas are o intervenţie imprudentă asupra lui Rusescu, iar arbitrul acordă lovitură de la 11 metri fără ezitare.

Min. 33: Ocazie Dunărea Călăraşi. Şutul lui Keyta, din marginea careului, trece puţin peste poarta lui Bălgrădean, care era bătut.

Min. 8: Goool, FCSB! Dennis Man deschide scorul rapid, la a doua încercare, cu o execuţie simplă, după o primă reluare cu capul a tânărului atacant a fost respinsă în faţă de Straton.

Min. 1: Ocazie uriaşă a oaspeţilor. Mediop a scăpat singur cu Bălgrădean în secunda 30, dar a avut o execuţie modestă.

UPDATE: Avem echipa de start a vicecampioanei: Dică îl trimite încă din primul minut pe Raul Rusescu, în defavoarea lui Harlem Gnohere.


FCSB este pe primul loc, dar nu are un start de sezon prea bun. Vicecampioana României a fost eliminată din cupele europene şi a avut câteva sincope în campionat. Una dintre ele a fost în etapa trecută, când a făcut egal cu CFR Cluj, în deplasare. După acel meci, patronul echipei a anunţat că Nicolae Dică va fi evaluat după etapa a 13-a şi va lua o decizie în privinţa viitorului său.

Antrenorul FCSB-ului este însă încrezător că poate să iasă cu bine după ce se vor scurge cele cinci etape care mai sunt până la momentul fixat de Gigi Becali: ”Suntem în continuare pe primul loc, am încredere în jucătorii pe care-i antrenez în fiecare zi, am încredere în mine. În aceste cinci etape să câştigăm cele cinci jocuri”.

  • LIVE VIDEO | FCSB - Dunărea Călăraşi, duminică, de la 21:00

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până acum, dar Dunărea Călăraşi are rezultate bune pentru o nou-promovată. După primele opt etape, ocupă locul şapte, cu 12 puncte. Printre rezultatele obţinute sunt un egal cu CFR Cluj (0-0), egal cu Astra (1-1), victorie cu Poli Iaşi (2-0) şi victorie cu FC Botoşani (3-2). Practic, Dunărea Călăraşi lasă impresia că se simte mai bine în meciurile cu echipele puternice.

LIVE VIDEO | FCSB - Dunărea Călăraşi, duminică, de la 21:00. Cele mai importante faze video vor fi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbdunarea calarasinicolae dicaliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare