Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, gata de al doilea amical al verii! Cum "trag" jucătorii vicecampioanei în cantonamentul din Braşov

VIDEO | FCSB, gata de al doilea amical al verii! Cum "trag" jucătorii vicecampioanei în cantonamentul din Braşov

FCSB

Comentarii

FCSB îşi continuă stagiul de pregătire din Braşov, iar Telekom Sport îţi prezintă imagini suprinse în timpul antrenamentului condus de Bogdan Andone luni dimineaţă.

Vicecampionii au programat marţi seară al doilea amical al verii, cu AS SR Braşov, însă până atunci continuă antrenamentele pentru noul sezon. Sâmbătă, FCSB a trecut cu 7-0 de CS Colţea, în prima partidă de verificare a verii.

Internaţionalul român Vlad Chiricheş e în continuare alături de roş-albaştri şi se pregăteşte cot la cot cu elevii lui Bogdan Andone, în vederea noului sezon din Serie A.



Bogdan Andone şi elevii săi vor rămâne la Braşov până pe 29 iunie, acolo unde vor disputa un al treilea amical pe 28 iunie, în compania celor de la Viitorul.

FCSB debutează în acest sezon pe 11 iulie, când e programat primul meci al "dublei" cu Milsami Orhei, din primul tur preliminar al Europa League. Meciul tur se va disputa la Giurgiu, urmând ca returul din Moldova să se jaoace pe 18 iulie. Între acest două partide FCSB va debuta în Liga 1, prima etapă fiind programată în weekendul 13-14 iulie.

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsbbrasov 

viewscnt
Articole similare