Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, gata de derby-ul cu CFR Cluj: "Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere". Surpriză! Ce se întâmplă cu Nedelcu şi Gnohere

VIDEO | FCSB, gata de derby-ul cu CFR Cluj: "Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere". Surpriză! Ce se întâmplă cu Nedelcu şi Gnohere

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă a declarat, sâmbătă, că echipa sa este pregătită din toate punctele de vedere pentru derby-ul cu CFR Cluj, de duminică seară.

"Ne aflăm în faţa unui joc foarte interesant din punctul meu de vedere, un joc cu campioana, începem în forţă acest an şi consider că jucătorii mei sunt pregătiţi din toate punctele de vedere pentru acest debut.

Întâlnim o echipă experimentată, cu un antrenor foarte bun dar şi eu mă bazez pe entuziasul jucătorilor mei şi pe calitatea lor. Este un meci de trei puncte. Nu e o finală, e un meci de trei puncte.

Fiind cu contracandidata la locul 1 se poate spune că e un meci de 6 puncte, dar eu îl consider de 3 puncte în acest moment. Sau un punct jumătate, cum vreţi să îi spuneţi.

Noi vrem să jucăm fotbal şi victoriile vin ca urmare a jocului bun. Noi încercăm să jucăm fotbal şi să ne facem jocul nostru, un joc combinativ şi după aceea vedem. Cred că o să fie un spectacol frumos. Eu vreau să câştig", a declarat Bogdan Vintilă, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul FCSB, anunţ oficial chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Unde vor juca Nedelcu şi Gnohere

Vintilă a precizat că Dragoş Nedelcu şi Harlem Gnohere vor face desplasarea la Cluj-Napoca, deşi erau daţi ca şi plecaţi de la FCSB.

"Nedelcu este în lot. Pentru moment nu e plecat, deci nu pot să-mi dau cu presupusul. Harlem este şi el prezent la antrenamente, va fi şi el în lotul care va fi deplasat la Cluj, este posibil să îl vedem şi în teren", a mai spus Vintiă.

Cât despre revenirea Peluzei Nord: "Contează foarte mult. Noi ştiam că avem suporteri mulţi, doar că nu erau prezenţi la teren. Acum vor fi şi prezenţi la teren şi ne va bucura foarte mult pentru că este al 12-lea jucător".

CFR Cluj - FCSB, duminică, ora 20:00, Telekom Sport 1

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare