Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, haz de necaz la plecarea în Portugalia: "Ies bine? Că nu am nici freza făcută ca lumea..."

VIDEO | FCSB, haz de necaz la plecarea în Portugalia: "Ies bine? Că nu am nici freza făcută ca lumea..."

FCSB

Comentarii

FCSB a plecat cu gânduri mari în Portugalia pentru returul cu Vitoria Guimaraes. Deşi sunt pe ultimul loc în Liga I, roş-albaştrii speră să bifeze a 14-a calificare din ultimii 16 ani în grupele unei competiţii europene.

Returul dintre Vitoria Guimaraes şi FCSB porneşte de la scorul de 0-0. Deşi un egal cu gol sau goluri le-ar aduce roş-albaştrilor calificarea, echipa lui Bogdan Argeş Vintilă traversează una dintre cele mai negre perioade din istorie. În acest sezon, în toate competiţiile, vicecampioana României a câştigat cinci meciuri, a remizat în trei şi a suferit şase înfrângeri.

"(Mergeţi cu norocul la Guimaraes?) Eu aşa sper, că voi merge cu noroc. Dar nu am fost chiar în toate deplasările, în Armenia nu am fost şi echipa a câştigat, dar practic din toate deplasările ne-am întors cu o victorie, de ce nu am face-o acum? Nu aş spune că nu aş fi mulţumit şi cu un egal, 1-1. 

Trebuie să fim conştienţi şi să recunoaştem că locul în clasament e o ruşine dar paradoxul să-l lăsăm la o parte. Eu cred că echipa a jucat destul de bine în Europa, sper să o facă cum a făcut-o la ultimele două jocuri, atât cu Mlada, cât şi acasă cu Guimaraes. 

S-a văzut o altă implicare în joc a băieţilor, sper şi de data aceasta să fie conştienţi că practic doar cu acest joc ei pot să salveze începutul acesta de campionat, care din punct de vedere al punctelor în clasament e dezastruos.

(E meciul sezonului?) Cu siguranţă. Cel puţin până în prezent este meciul cel mai important şi cum am spus sper să ne întoarcem cu o calificare. 

(Vă doare sufletul când vedeţi echipa pe ultimul loc în clasament?) Mă doare sufletul, nu am mai văzut aşa ceva, de ce să mint. 

(Ce aţi simţit aseară când aţi văzut clasamentul?) Păi ce am simţit când eram cu un loc mai sus, tot aia era că eram pe penultimul loc, că eram pe ultimul, tot aia e.  Echipa trebuie să uite unde ne aflăm în clasament în campionat şi să încercăm să facem tot posibilul joi să ne calificăm", a declarat Helmuth Duckadam la plecarea roş-albaştrilor în Portugalia. 

FCSB nu e doar în criză de puncte, ci şi de portari. Andrei Vlad a făcut gafe uriaşe în acest început de sezon, dar nici Bălgădrean nu s-a lăsat mai prejos. Cei doi au comis erori decisive chiar în ultima etapă de campionat, atunci când roş-albaştrii au pierdut la Mediaş, scor 0-4.

"Singurul lucru e ca ei să fie mai concentraţi la aceste mingi, pentru că nu erau nişte mingi imposibil de apărat, sunt nişte greşeli pe care nu ai voie să le faci la nivelul ăsta, că te costă, s-a văzut. În fiecare meci în care s-a greşit practic ori am pierdut o calificare, ori am pierdut puncte foarte importante, de ei depinde. Oricum, în situaţia în care ne calificăm, cred că mai este nevoie de un portar.

(V-ar tenta să îl aduceţi pe Niţă? Îi e dor de Steaua...) Nu cred că avem bani să îl plătim, la ce salariu are la ora asta", a fost de părere acelaşi Hemuth Duckadam.

În ciuda tuturor problemelor, fotbaliştii lui Vintilă s-au urcat cu zâmbetul pe buze în avion. Adi Popa a fost cel mai vesel în momentul în care a văzut camerele de luat vederi.

"Ies bine? Că nu am nici freza făcută ca lumea. Nu mă mai lua din profil", a fost replica mijlocaşului de 31 de ani.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbadi popaeuropa leaguevitoria guimaraesduckadam 

viewscnt
Articole similare