Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Hermannstadt 5-0. Cinci goluri, cinci marcatori diferiţi pe Arena Naţională! Victorie facilă pentru elevii lui Petrea

VIDEO | FCSB - Hermannstadt 5-0. Cinci goluri, cinci marcatori diferiţi pe Arena Naţională! Victorie facilă pentru elevii lui Petrea

FCSB

Comentarii

FCSB - Hermannstadt s-a terminat 5-0 pentru echipa lui Toni Petrea după ce Cristea, Man, Buş, Moruţan şi Tănase au marcat, profitând şi de greleşi mari în apărarea adversarilor. Echipa roş-albastră se apropie, după acest succes, la trei puncte de liderul Craiova.

VIDEO | FCSB - Hermannstadt 5-0 (Cristea 3, Man 11, Buş 32, Moruţan 34, Tănase 72), pe Telekom Sport 1

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Panţîru - Tănase, Simion, Vînă - Man, Buş, Moruţan
Rezerve: Straton - Briceag, Buziuc, C. Dumitru, Ov. Popescu, Oaidă, Cană, Enache, A. Şut
Hermannstadt: Figueiredo - Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruţ - Caiado, Dâlbea, Pires, Al. Florică - Mayoral, Joalisson
Rezerve: I. Pop, Addae, Fortes, Teijeira, Mustivar, Sîntean, Osan, Alhassan

Min. 90+3 - Final de meci. Victorie facilă petntru FCSB.


Min. 90+2 - Ocazie Hermannstadt! Fortes trage pe lângă poartă, din apropiere, după o minge trimisă pe spate din interiorul careului.


Min. 74 - Ocazie Hermannstadt! Addae trage de la distanţă pe lângă poarta lui Vlad.


Min. 72 - GOOOOOOLLLL FCSB! Florin Tănase marcheză şi el! Man i-a aşezat perfect mingea lui Tănase pentru şut şi, chiar dacă Figueiredo l-a blocat în primă fază, căpitanul FCSB a reuşit în cele din urmă să marcheze. E 5-0.


Min. 52 - Ocazie Hermannstadt! Jo Santos încearcă să-l surprindă pe Vlad cu un şut direct pe poartă din lovitură liberă, deşi poziţia e una laterală, dar mingea loveşte bara transversală.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1 - Pauză. O repriză de vis pentru echipa lui Toni Petrea.


Min. 34 - GOOOOOOLLLLLL FCSB! Moruţan înscrie şi el, după ce Man trimite o pasă excelentă în faţa porţii.


Min. 32 - GOOOOOOOLLLLLLLL FCSB! Sergiu Buş sparge gheaţa şi marchează primul gol pentru FCSB după ce a profitat de o nouă eroare a lui Viera, care a dat pe lângă minge în tuşă. Atacantul a preluat, a inaintat spre poartă şi l-a învins cu efect pe Cristiano Figueiredo.


Min. 11 - GOOOOOOOLLLLL FCSB! Dennis Man profită de o eroare a lui Viera, intră în posesie în careu şi îl învinge pe Cristiano Figueiredo.


Min. 3 - GOOOOOOOLLLL FCSB! Iulian Cristea deschide scorul cu o execuţie spectaculoasă! Fundaşul central ajunge la finalizare după un corner şi o minge retrimisă în careu de Simion, după o respingere. Cristea a reluat excelent, pe spate din cădere, şi l-a învins pe Cristiano.


Min. 2 - Ocazie FCSB! Moruţan trage spectaculos de la marginea careului lui Cristiano Figueiredo, dar portarul lui Hermannstadt scoate!


Min. 1 - A început meciul!


20:09 - Avem şi echipa de start a lui Hermannstadt!


19:27 - Avem echipa de start a FCSB! Toni Petrea îi acordă o şansă lui Gabriel Simion în linia mediană, în locul lui Ovidiu Popescu.

Publicată de FCSB pe Luni, 26 octombrie 2020

Fără meci pierdut în ultimele patru etape ale Ligii 1, Hermannstadt se deplasează pe terenul celor de la FCSB pentru ultimul meci al etapei a 8-a. De cealaltă parte, echipa antrenată de Toni Petrea vine dupa victoria fără mari emoţii din deplasarea cu Academica Clinceni. Duelul direct dintre FCSB şi Hermannstadt va putea fi urmărit astăzi, de la ora 21:00, la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

FCSB - Hermannstadt LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:00, la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Cele doua echipe s-au mai întâlnit anul acesta pe 5 martie, meci în care FCSB s-a impus cu 2-1 în sferturile de finală ale Cupei României. Atât FCSB, cât şi Hermannstadt, ambele au câte două înfrângeri în primele şapte etape ale sezonului competiţional. O victorie azi ar face ca "ros-albaştrii" să egaleze la puncte ocupanta locului 2, campioana CFR Cluj, care s-a impus, duminică, în deplasare, la limită, scor 1-0, cu FC Voluntari.

Pe lista de indisponibil de la FCSB se află Aristidis Soiledis, Octavian Popescu (ambii cu COVID-19), Lucian Filip, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman (accidentaţi) şi Darius Olaru (suspendat).

FCSB - Hermannstadt LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:00, la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

"Întâlnim o echipă bună, care a pierdut un singur meci, exact ca şi Clinceni. E o echipă cu o organizare defensivă foarte bună, care stă bine în teren, noi trebuie să fim foarte atenţi şi să găsim mijloace de a desface apărarea adversă" , a spus Toni Petrea la conferinţa de presă.

"Cred în jucătorii mei, mergem să câştigăm meciul. E un meci dificil, jucăm împotriva unei echipe mari, puternice, cu jucători foarte buni. Dar avem armele noastre şi vom încerca să le folosim în meci" , a mărturisit Ruben, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare