Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - Lazio este şi bătălia liderilor! Cele mai puternice voci ale celor două vestiare se vor întâlni pe Arena Naţională

VIDEO | FCSB - Lazio este şi bătălia liderilor! Cele mai puternice voci ale celor două vestiare se vor întâlni pe Arena Naţională

FCSB

Comentarii

FCSB - Lazio e şi bătălia liderilor. Bălaşa şi Ştefan Radu sunt printre cele mai puternice voci din cele două vestiare, însă asemănările dintre cei doi nu sunt foarte multe.

Când spui Lazio Roma, spui Ştefan Radu. De zece ani, fundaşul român îi încântă pe suporterii biancocelesti cu dăruirea şi cu atitudinea sa din teren. Este căpitanul moral al echipei, pentru că a refuzat banderola, chiar dacă e cel mai vechi component din lotul lui SImone Inzaghi. Radu a pus umărul la cele patru trofee câştigat de Lazio în ultimii zece ani: două Cupe ale Italiei şi două supercupe. Dorinţa de a trece de FCSB va fi cu atât mai mare pentru fundaşul român, cu cât a fost crescut chiar de rivala roş-albaştrilor, Dinamo. 

Însă şi reciproca este valabilă. Mihai Bălaşa s-a format la academia celei mai mari rivale a lui Lazio. Căpitanul lui FCSB a aparţinut de AS Roma patru ani, însă nici nu a apucat să debuteze. Bălaşa a fost împrumutat în Serie B înainte ca FCSB să îl cumpere cu 500 de mii de euro. De un an aşteaptă Bălaşa să cucerească primul trofeu cu echipa roş-albastră.

Afla mai multe despre: europa leaguestefan radubalasafcsblaziofcsb - lazio,  

viewscnt
Articole similare