Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB, pas înapoi pentru Adrian Petre? Mutu a analizat mutarea şi a dat verdictul: ce a spus "Briliantul"

VIDEO | FCSB, pas înapoi pentru Adrian Petre? Mutu a analizat mutarea şi a dat verdictul: ce a spus "Briliantul"

FCSB

Comentarii

Adrian Mutu (41 de ani) nu crede că Adrian Petre (22 de ani) a făcut un pas înapoi când a ales să semneze cu FCSB, pentru care a şi debutat deja. "Briliantul" spune că Petre are acum ocazia să demonstreze la un nivel mai bun decât în Danemarca. Esbjerg a acceptat să-l vândă pe Adrian Petre în schimbul a 500.000 de euro, pe care i-a plătit Gigi Becali (61 de ani).

Petre a acceptat transferul la FCSB în cele din urmă, după ce la Esbjerg nu prea a mai jucat. FCSB şi Esbjerg au negociat şi în vară, dar atunci danezii au ţinut de preţ. Adrian Petre a semnat cu FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo, iar în partida cu Chindia Târgovişte (1-1, pe Arena Naţională) a debutat pentru echipa roş-albastră.

Mutu a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, despre venirea lui Adrian Petre la FCSB: "Eu nu cred că este un pas înapoi pentru că a venit la o echipă puternică şi are şansa de a demonstra tuturor că este un jucător de valoare la o echipă foarte bună care se luptă la campionat. Acum nu ştiu care este difenrţa dintre campionatul Danemarcei şi al nostru, dar nu a venit la o echipă de liga a doua, a venit la o echipă foarte mare", a spus Adrian Mutu pentru Telekom Sport.

Adrian Petre a debutat la FCSB în meciu jucat în ultima etapă a sezonului regulat, 1-1 cu Chindia Târgovişte pe Arena Naţională, şi a ratat o ocazie monumentală de a marca la doar două minute de la debut. Petre a jucat doar o repriză la debutul său în tricoul roş-albastru.

  • 500.000 de euro a achitat Gigi Becali pentru transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg
  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a vârfului crescut la UTA Arad

Afla mai multe despre: adrian mutuadrian petrefcsb 

viewscnt
Articole similare