Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB pleacă de pe National Arena şi caută stadion. SURPRIZĂ | Unde au fost surprinşi Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală

VIDEO | FCSB pleacă de pe National Arena şi caută stadion. SURPRIZĂ | Unde au fost surprinşi Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală

Superliga

Comentarii

Oficialii FCSB-ului iau în calcul să joace pe stadionul din Buzău, după ce au fost înştiinţaţi că Arena Naţională se va închide pentru a intra într-un proces de amenajare pentru EURO 2020. Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală au profitat de ocazie şi au asistat la meciul Gloria Buzău - CSM Bucureşti, din Liga Florilor, câştigat de ”tigroaice” cu 28-27.

FCSB este din nou obligată să se mute de pe National Arena. Conducerea vicecampioanei României a fost înştiinţată că stadionul se închide începând cu data de 31 martie, deoarece urmează să fie amenajat pentru EURO 2020. Drept urmare, aici nu va mai avea loc niciun eveniment, până la mijlocul lunii iunie, când începe Campioantul European de Fotbal.

Decizia îi obligă pe cei de la FCSB să caute din nou un stadion pe care să-şi dispute meciurile de pe teren propriu. Oficialii clubului au mers în inspecţie la stadionul din Buzău, unde FCSB a mai jucat în trecut pentru scurte perioade de timp. De altfel, stadionul din Buzău a fost modernizat în perioada în care Gigi Becali era implicat indirect la Gloria şi seamănă destul de mult cu vechea arenă din Ghencea.

Însă dotările arenei din Parcul Crâng sunt acum depăşire şi oficialii FCSB-ului ar trebui să investească în unele lucrări de modernizare, pentru a corespunde criteriilor Ligii 1.

Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală au asistat şi la meciul Gloria Buzău - CSM Bucureşti

Cei doi oficiali au fost trimişi să inspecteze condiţiile pe care le aferă acum stadion din Buzău. Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală au profitat de această vizită şi au asistat la partida Gloria Buzău - CSM Bucureşti 27-28, din Liga Florilor. Cei doi au umărit meciul alături de mai mulţi oficiali ai Gloriei Buzău.

 

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare