Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - SR Braşov 4-0. Roş-albaştrii au câştigat lejer al doilea amical al verii. Florin Tănase a marcat o ”dublă”

VIDEO | FCSB - SR Braşov 4-0. Roş-albaştrii au câştigat lejer al doilea amical al verii. Florin Tănase a marcat o ”dublă”

FCSB

Comentarii

FCSB - SR Braşov 4-0. A fost al doilea succes al lui Bogdan Andone pe banca tehnică a roş-albaştrilor. Tănase (x2), Planic şi Robert Dumitru au marcat golurile FCSB-ului. La meci au asistat şi foştii jucători ai echipei lui Gigi Becali, Vlad Chiricheş şi Alexandru Chipciu. Ultimul a dat şi lovitura de începere a meciului de pe arena Silviu Ploeşteanu

În cel de-al doilea amical al verii, FCSB s-a impus cu scorul de 4-0 în faţa formaţiei Steagu Roşu Braşov pe Stadionul ”Silviu Ploeşteanu” .A fost un nou meci la discreţia formaţiei lui Bogdan Andone care a înscris de câte două ori pe repriză. 

Sârbul Planic a deschis scorul în minutul 4 printr-o excelentă lovitură de cap. Apoi a fost rândul lui Florin Tănase să-şi treacă numele pe lista marcatorilor. Decarul roş-albaştrilor a recidivat la zece minute după pauză când a marcat şi golul trei al echipei sale. De altfel Tănase a fost cel mai activ şi ”vizibil” fotbalist din echipa lui Bogdan Andone. 

Tânărul Robert Dumitru a închis tabela în minutul 90. FCSB a învins astfel în al doilea amical al verii şi se pregăteşte acum de ultimul test, cel mai important, cu Viitorul Constanţa.

FCSB - SR Braşov 4-0 (Planic 4, Fl. Tănase 6, 56, R. Dumitru 90)

Echipa de start FCSB

  • FCSB: Bălgrădean - Belu, Bălaşa, Planic, Jr. Morais - L.Filip, Pintilii - Oaidă, Moruţan, Fl. Tănase - Hora
  • Rezerve: Ducan, Ardelean, Arnold, R. Ion, I.Cristea, C.Dumitru, Ov.Popescu, I. Stoica, M. Roman, Horşia, Niţă, Perianu; Antrenor: Bogdan Andone

min 90: GOL FCSB! A marcat şi tânărul Robert Dumitru

S-a remarcat tânărul portar Răzvan Ducan. Reflex spectaculos la şutul unui braşovean. Al treilea portar al roş-albaştrilor a scos mingea de sub bară

min 56: GOL FCSB! Florin Tănase a reuşit dubla. Decarul roş albaştrilor a fost cel mai bun fotbalist al lui Bogdan Andone în această seară

La pauză, FCSB conduce cu 2-0. A fost o primă repriză controlată de echipa lui Bogdan Andone. Roş-albastrii puteau să mai înscrie prin Moruţan, Filip şi Florin Tănase.

min 6: GOL FCSB! Florin Tănase marchează cu un şut violent de la 14 metri

min 4: GOL FCSB! După un corner de pe partea dreaptă, Bogdan Planic a marcat cu o lovitură de cap 

Alexandru Chipciu a dat lovitura de start împreună cu nepotul lui Nicolae Pescaru

Asistenţă record la meci. La această oră, din informaţiile Telekom Sport sunt peste 1000 de spectatori la meci


FCSB va juca marţi de la ora 20:30 al doilea amical din cantonamentul din Braşov. Adversara formaţiei lui Bogdan Andone este SR Braşov, formaţie din Liga 3. Sâmbătă, FCSB a trecut cu 7-0 de CS Colţea, în prima partidă de verificare a verii.

Internaţionalul român Vlad Chiricheş e în continuare alături de roş-albaştri şi se pregăteşte cot la cot cu elevii lui Bogdan Andone, în vederea noului sezon din Serie A.

Bogdan Andone şi elevii săi vor rămâne la Braşov până pe 29 iunie, acolo unde vor disputa un al treilea amical pe 28 iunie, în compania celor de la Viitorul.

FCSB debutează în acest sezon pe 11 iulie, când e programat primul meci al "dublei" cu Milsami Orhei, din primul tur preliminar al Europa League. Meciul tur se va disputa la Giurgiu, urmând ca returul din Moldova să se jaoace pe 18 iulie. Între acest două partide FCSB va debuta în Liga 1, prima etapă fiind programată în weekendul 13-14 iulie.+

Afla mai multe despre: fcsbamicalbogdan andone 

viewscnt
Articole similare