Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - U Craiova 3-2. Senior Moraes, arhitectul îmbrăcat în roş-albastru! Trupa lui Teja rămâne în coasta CFR-ului

VIDEO | FCSB - U Craiova 3-2. Senior Moraes, arhitectul îmbrăcat în roş-albastru! Trupa lui Teja rămâne în coasta CFR-uluigalerie foto

Superliga

Comentarii

Formaţia lui Mihai Teja a obţinut o victorie foarte imporantă în derby-ul cu U Craiova. Junior Moraes a fost cel mai bun jucător al gazdelor, el participând activ la două dintre golurile marcate de coechipierii săi. Oltenii au pierdut primul meci din playoff.

FCSB a început partida sus, în terenul adversarilor, iar Tănase a fost primul care a trecut pe lângă gol. Au fost nevoie de 8 minute pentru ca derby-ul din playoff să ne ofere primul gol. Junior Moraes a insistat excelent în flancul drept al defensivei Craiovene, a centrat în faţa porţii, iar Hora a îndeplinit o simplă formalitate din 6 metri.

În minutul 20, oltenii au trimis mingea în bară, dar cum faza a continuat, insistenţa elevilor lui Mangia a fost răsplătită. Portughezul Teixeira a faultat în careu şi căpitanul oaspeţilor, Nicuşor Bancu a transormat lovitura de la 11 metri.

FCSB a apăsat din nou acceleraţia după golul încasat din penalty. Spectacolul a fost unul deschis, cele două echipe au ieşit la joc, iar gazdele au reuşit să dea lovitura în minutul 30. A fost un nou carambol în defensiva olteană, care i-a permis lui Dennis Man să marcheze din interiorul careului mic. Şi totuşi, derby-ul nu terminase spectacolul din prima parte. În minutele de prelungiri, Alexandru Cicâldău, probabil cel mai mic jucător de pe teren a marcat printr-o lovitură de cap în prelungirile primei reprize.

Imediat după pauză, Craiova a ratat o bună oportunitate de gol prin Mihăilă, pentru ca în minutul 54, gazdele să marcheze din nou. Romario Benzar a finalizat din interiorul careului, dar în mod surprinzător, brigada condusă de Ovidiu Haţegan a anulat reuşita fundaşului dreapta de la FCSB. În minutul 70, echipa lui Mihai Teja a marcat din nou, iar de această dată, reuşita a fost validată. Junior Moraes, cel mai bun fotbalist de pe teren a reuşit o nouă acţiune excelentă în flancul stâng şi l-a servit ideal în careu pe golgheterul Harlem Gnohere care a marcat pentru 3-2. Două pase de gol pentru fotbalistul brazilian, care a făcut diferenţa în favoarea echipei sale.

FCSB joacă în runda viitoare pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, în timp ce oltenii lui Mangia primesc vizita liderului CFR Cluj, la Craiova. Băieţii lui Teja au 31 de puncte şi sunt la 5 distanţă de campioana en-titre. Craiova, cu 29 de puncte are acum mare nevoie de trei puncte în etapa viitoare.


LIVE | FCSB - U Craiova 3-2

Au marcat: Hora '8, Man '30, Gnohere '70 / Bancu '23 (pen), Cicâldău 45+2


FCSB: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais - Pintilii, Filip - Man, Tănase, Teixeira - Hora.
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Coman, Gnohere, Moruţan, Momcilovic, Roman.
Antrenor: Mihai Teja.

U Craiova: Pigliacelli - Donkor, Akca, Ferreira, Bancu - Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Mihăilă, Drăghici - Fortes
Rezerve: L. Popescu, Kelic, Briceag, Fedele, Bic, N. Rocha, A. Cristea
Antrenor: Devis Mangia


Final nebun de meci pe Arena Naţională. Craiova presează cu toate armele, dar FCSB rezistă! Victorie pentru echipa lui Mihai Teja, scor 3-2

Min 83. Ocazie Craiova! Bărbuţ este aproape de gol, dar Bălgrădean intervine

Min 70. Gooool FCSB!!! Harlem Gnohere e la finalizare, dar meritul îi aparţine măcar 50% lui Junior Moraes care a reuşit o super acţiune în flancul stâng

Min 54: Gol FCSB anulat de Ovidiu Haţegan. Brigada condusă de Ovidiu Haţegan acuză o poziţie de offside

Min 50. FCSB solicită lovitură de la 11 metri la Tănase

Min 47. Ocazie Craiova!!! Mihăilă reia cu capul, puţin peste poarta gazdelor

Min 46. Start în repriza secundă!

Min 45+2: Gooool Craiova!!! Cicâldău, probabil cel mai scund jucător de pe teren marchează printr-o lovitură de cap. Oltenii dau lovitura înainte de pauză

Min 35. Ocazie Craiova! Corner pentru olteni, Bălgrădean respinge în faţă, iar Mateiu trage în forţă, din afara careului, dar pe lângă poartă

Min 30. Goool FCSB!!! Dennis Man este cel care finalizează din interiorul careului mic, după un carambol în defensiva oltenilor

Min 26. Şansă de gol pentru gazde. Corner, Planici este bine plasat, dar aluncă înainte să reia cu capul

Min 22. Goooool U Craiova!!! Bancu este cel care execută lovitura de la 11 metri şi îl păcăleşte pe Bălgrădean. Oltenii egalează, iar suporterii explodează.

Min 21. Ocazie Craiova!!! Bară pentru olteni la şutul lui Carlos Fortes. Faza continuă, iar Teixeira faultează în careu. Este penalty pentru oaspeţi!!

Min 8. Goooool FCSB!!! Moraes insistă în flancul drept al oltenilor, reuşeşte cumva să iasă cu mingea la picior după atacurile lui Donkor, centrează în faţa porţii, iar Hora îndeplineşte o simplă formalitate din 6 metri. Roş-albaştrii conduc acum cu 1-0. Se aprinde derby-ul! De această dată, ca joc!

Min 5. Fortes îl vede pe Bălgrădean ieşit din poartă şi caută şutul de la peste 30 de metri. Balonul îl loveşte însă în spate pe coechipierul său Mihăilă, iar faza nu trezeşte deloc pericol la poarta gazdelor

Min 4. Ocazie FCSB! Tănase este lansat spre poarta oaspeţilor, dar Pigliacelii iese foarte bine şi Craiova scapă fără gol

  • (Update) După două minute, Haţegan reia partida. Se poate juca fotbal acum
  • Fumigene roş albastre în Peluza suporterilor gazdă. Partida e întreruptă pentru câteva minute din cauza petardelor care au ajuns în teren

Min 1. Debut de meci pe Arena Naţională! Se joacă pentru titlul de campioană a României. Gazdele au avut lovitura de start a partidei. La centru este Ovidiu Haţegan, cel mai bine cotat arbitru român al momentului


18:55 Avem echipa de start a FCSB-ului: Bălgrădean - Benzar, Cristea, Planic, Morais - Pintilii, Filip - Man, Tănase, Teixeira - Hora. Rezerve: Vlad, Nedelcu, Coman, Gnohere, Moruţan, Momcilovic, Roman. Aşa cum Telekom Sport a anunţat astăzi, Mihai Teja nu i-a inclus în lot pe Florentin Matei, Adrian Stoian şi Raul Rusescu, care se vor despărţi de FCSB la finalul sezonului.

18:30 Andrei Ivan şi-a încurajat foştii colegi înaintea meciului cu FCSB: "Baftă, leilor", a notat actualul atacant al echipei Rapid Viena, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

17:11 Vom avea din nou o prezenţă însemnată în sectorul dedicat galeriei oaspete. Suporterii Craiovei au plecat astăzi în număr mare spre Bucureşti, unii cu autocarele, alţii cu trenurile.


Unul dintre cele mai importante meciuri din actuala stagiune se joacă duminică, pe Arena Naţională. De la ora 20:30, în direct la Telekom Spot 3 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, FCSB şi Universitatea Craiova se vor întâlni într-o partidă extrem de importantă în lupta pentru titlu. De altfel, cele două au avut meci direct, tot la Bucureşti, şi în urmă cu o lună.

A fost o partidă cu adevărat nebună, încheiată cu victoria roş-albaştrilor cu 3-2. Deşi a condus cu 2-1, Universitatea Craiova a plecat cu doi jucători eliminaţi şi fără niciun punct de pe Arena Naţională. Hora, cu două goluri, şi Filip au marcat golurile vicecampioanei României, în timp ce, pentru olteni au marcat Pigliacelli, din penalty, şi Bărbuţ.

FCSB - Universitatea Craiova, LIVE VIDEO pe Telekom Sport, duminică, 20:30

CFR Cluj are parte de un meci pe propriul teren cu Astra, echipă care are mari probleme financiare. Astfel, dacă se vor impune în partida cu giurgiuvenii, jucătorii lui Dan Petrescu ar putea face un pas uriaş către al doilea titlu consecutiv în Liga I. În aceste condiţii, FCSB şi Universitatea Craiova nu-şi permit un egal în meciul direct. În acest moment, roş-albaştrii sunt la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar Universitatea Craiova are un punct peste echipa pregătită de Mihai Teja.

În primele două etape din play-off, FCSB n-a ţinut pasul cu celelalte două contracandidate la titlu. Dacă CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi-au câştigat ambele meciuri, roş-albaştrii au început prost a doua parte a sezonului şi au pierdut, chiar pe propriul teren, meciul de acasă cu FC Viitorul. Apoi, echipa lui Mihai Teja s-a impus pe terenul Astrei, scor 2-0. De partea cealaltă, oltenii au câştigat cu acelaşi scor, 1-0, ambele partide din play-off, cu Astra şi cu Sepsi.

Accidentarea lui Koljic, lovitură pentru Craiova

Convocat la naţionala Bosniei, pentru care a şi apucat să joace în meciul cu Armenia şi s-a accidentat la scurt timp după intrarea în teren. Atacantul oltenilor este supect de ruptură musculară şi va rata cu siguranţă  meciurile cu FCSB şi cu CFR Cluj.

”Koljic e unul din cei accidentaţi. Doi jucători au fost trimişi pentru moment la echipa a doua. Îl avem pe Bancu, care s-a accidentat uşor şi sperăm că pâna la ora meciului cu FCSB va fi recuperat. Sperăm să reuşim să obţinem un rezultat pozitiv, pentru că altfel obiectivul propus nu va fi îndeplinit. (Koljic mai are şanse să joace în play-off?) Depinde de controlul pe care îl va face în următoarele zile, pentru a şti situaţia lui din punct de vedere medical. Suspiciune de ruptură musculară.

Cred că dacă nu joacă Koljic, e foarte bun Cortez (n.r. Fortes). Care a fost adus pentru aceste situaţii. E un jucător tehnic, de forţă, sper să fi slăbit 2-3 kilograme ca să fie şi mai bine din punct de vedere fizic. Vom vedea dacă va confirma sau nu”, a declarat Pavel Badea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: craiovafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare