Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FCSB - U Craiova 4-1. Elevii lui Vintilă au făcut spectacol pe un stadion gol şi au urcat pe locul doi. Oaidă, la prima "dublă"

VIDEO | FCSB - U Craiova 4-1. Elevii lui Vintilă au făcut spectacol pe un stadion gol şi au urcat pe locul doi. Oaidă, la prima "dublă"

Superliga

Comentarii

FCSB a umilit-o pe Universitatea Craiova şi a bifat prima victorie din playoff.

VIDEO | FCSB - U Craiova 4-1 (Oaidă 23, 57, Tănase 79, Man 84 / Bărbuţ 45)

În faţa a 55.000 de scaune goale pe Arena Naţională, roş-albaştrii au deschis scorul la mijlocul primei reprize. Pigliacelli a gafat, Coman a dat bară, dar Oaidă s-a aflat la locul potrivit şi a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Imediat, Coman putea dubla avantajul echipei lui Vintilă, dar a ratat de puţin poarta. Oltenii au relansat meciul în finalul primei reprize. Bărbuţ a marcat din centrarea lui Nistor.
Imediat după ieşirea de la cabine, Oaidă a făcut dubla şi i-a readus pe roş-albaştri în avantaj. Universitatea putea reveni încă o dată în meci, dar bara i-a refuzat în două rânduri primul gol lui Baiaram din acest sezon. FCSB a mizat pe contraatac în finalul partidei şi a fost răsplătită. Florin Tănase a făcut 3-1, iar după alte cinci minute Man a marcat şi el pentru echipa lui Vintilă. S-a terminat 4-1 pentru FCSB care a egalat-o pe Universitatea în clasament şi a urcat pe poziţia a doua datorită golaverajului.

Echipele de start

FCSB: Vlad - Creţu, Planic, Cristea, Panţîru - Popescu, Oaidă, Tănase - Olaru - Coman, Man. 
Rezerve: Niga, Miron, Filip, Moruţan, Momcilovic, Petre, Vînă
Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă

U Craiova: Pigliacelli - Martic, Bălaşa, Cosic, Bancu - Nistor, Cicâldău, Mateiu - Bărbuţ, Baiaram, Niţu.
Rezerve: Popescu, Dielna, Vătăjelu, Qaka, Ivan, Koljic
Antrenor: Corneliu Papură

Final de meci. 

Min. 84: GOOOOOL FCSB! Craiova este la pământ. Man şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. 

Min. 79: GOOOOOOL FCSB! Elevii lui Vintilă s-au dezlănţuit. Panţîru a avut o intervenţie foarte bună, i-a pasat lui Tănase, care a avut o finalizare de mare jucător. 

Min. 70: A doua schimbare la FCSB! A ieşit Vînă, intrat în prima repriză, înlocuit fiind de Filip. 

Min. 58: Ocazie Craiova! Baiaram a trecut cu noroc de Cristea, a trimis spre poarta lui Vlad, iar mingea a lovit ambii stâlpi ai porţii, dar fără să intre în poartă. 

Min. 57: GOOOOOL FCSB! Oaidă realizează "dublă". Coman şi-a reparat greşeală şi l-a servit perfect pe colegul său. 

Min. 54: Ocazie FCSB! Florinel Coman a scăpat singur cu Pigliacelli, dar s-a împiedicat şi a ratat oportunitatea de a marca. Mingea a ajuns la Man, al cărui şut a fost deviat în corner. 

Min. 45: GOOOOOL Craiova! Bărbuţ înscrie după o centrare plasată perfect de Dan Nistor. Vlad are şi el o parte de vină la golul încasat de FCSB. 

Min. 38: Ocazie Craiova! Koljic trimite puternic, cu capul, dar Vlad este la post şi respinge în corner. 

Min. 26: Ocazie FCSB! Gruparea "roş-albastră" forţează şi al doilea gol. Din partea stângă, Coman a trimis puţin pe lângă poartă. 

Min. 23: GOOOOOOL FCSB! Pigliacelli iese aiurea din poartă, Coman profită, dar şutează doar în bară. Mingea ajunge la Oaidă, care înscrie cu poarta goală. La aceeaşi fază, Ivan Martic se loveşte cu umărul de stâlpul porţii. 

Min. 13: Ocazie FCSB! Dennis Man trimite un voleu din interiorul careului. Mingea se duce peste poarta lui Pigliacelli. 

Min. 8: Prima schimbare la FCSB. Olaru a suferit o accidentare la faţă şi nu a mai putut rezista. În locul său va intra Vînă.

A început meciul. Baiaram este titular pentru că Mihăilă s-a accidentat la încălzire. 


Antrenorul Craiovei a prefaţat derby-ul din acest weekend cu FCSB: "Ne aşteaptă un meci important duminică, în ceea ce priveşte clasamentul. Jucăm cu FCSB, o echipă bună. Trebuie să ne autodepăşim, trebuie să nu mai aven probleme de concentrare şi de atitudine. Nu au început bine anul ăsta, nici Dinamo nu a făcut-o, dar cu FCSB s-a autodepăşit. Sper să câştigăm. Având în vedere că avem doi jucători de echipă naţională, iar Bancu joacă fundaş, nu văd unde să joace la mijloc. Sunt Nistor şi Cicâldău acolo. Postul de fundaş stânga i se potriveşte. Vom vedea cum stăm şi cu jucătorii indisponibili, pentru că sunt probleme şi sperăm să le remediem", a susţinut Corneliu Papură.  

Gigi Becali încă se gândeşte dacă va merge pe Arena Naţională pentru derby-ul cu U Craiova, fiind dezamăgit de parcursul din acest sezon. De asemenea, a anunţat că nu vrea să se mai implice la echipă: "Nu merg la meci, cum să merg? Sau poate mă duc, să văd... Nu-i motivez pe jucători, nu e meseria mea. Trebuie să se motiveze singuri jucătorii pentru viată lor, pentru familiile lor, pentru banii lor. Lupta pentru titlu... Nu pot să vorbesc acum. Vorbesc peste două etape. După meciul cu CFR vorbim de titlu. La ora asta, nu trebuie să vorbim despre titlu, aşa e normal. Titlul pentru noi nu există la ora asta. Sunt şase puncte! Dacă batem CFR şi Craiova, vorbim de titlu. Tot timpul a fost motivată Craiova să ne bată. Dacă sunt mai buni, să bată. Nu mai vorbesc cu echipa, nu mă mai bag. Să facă ce vor, e meseria lor. Pentru mine e afacere. Eu dau salarii. Fiecare îşi face meseria. Nu îşi fac meseria bine, nu câştigă bani. Nu mă mai agit cu fotbalul, să fie ce-o fi. Nu mă mai interesează", a spus Becali pentru sport.ro şi PRO TV.

Bilete la FCSB - U Craiova

FCSB anunţă că, începând de vineri, 6 martie, va pune în vânzare la case biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova, contând pentru a doua etapă a play-off-ului Ligii 1, care se va disputa duminică, 8 martie (20:30), pe Arena Naţională.

Tichetele vor fi disponibile la următoarele preţuri:

  • PELUZĂ - 10 LEI
  • TRIBUNA 2 - PERIFERIC - 35 LEI
  • TRIBUNA 2 - CENTRAL - 50 LEI
  • VIP 3 - 50 LEI
  • VIP 2 - 75 LEI
  • VIP 1 - 100 LEI

Programul caselor de bilete de la Arena Naţională este următorul:

  • VINERI - 11:00 - 19:00
  • SÂMBĂTĂ - 11:00 - 19:00
  • DUMINICĂ - 10:00 - 20:30

Afla mai multe despre: fcsbu craiovafcsb universitatea craiovabilete fcsb u craiovacorneliu papurabogdan arges vintilagigi becali 

viewscnt
Articole similare