Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Federalii dau din casă în privinţa posibilului viitor selecţioner: ”A crescut mult. Are toate atuurile de partea sa!”

VIDEO Federalii dau din casă în privinţa posibilului viitor selecţioner: ”A crescut mult. Are toate atuurile de partea sa!”

Echipa națională

Comentarii

România joacă împotriva Spaniei, în ultimul meci din preliminariile Euro 2020. Mai toată lumea se gândeşte la meciurile de baraj, inclusiv Federaţia.

Fostul internaţional Jean Vlădoiu a vorbit înainte de meciul contra Spaniei de barajul pe care echipa naţională îl va disputa pentru a se califica la Euro 2020: ”Cu siguranţă ne aşteaptă meciuri foarte grele, mai avem o şansă, nu trebuie să o tratăm cu indiferenţă, pentru că este foarte important. Dacă vom trece de una din cele două, fie Scoţia, fie Islanda, eu cred că avem mari şanse de calificare, indiferent cu cine vom juca. Mi-e teamă sincer de Serbia şi de Muntenegru, aş prefera cealaltă rută, Israel, Bulgaria sau Ungaria, ar fi mai accesibil, aş putea spune aşa, şi să vedem şi la trageri ce noroc avem, dacă vom juca acasă sau afară” a mărturisit fostul internaţional român.

Tinerii fotbalişti din naţionala României îi dau speranţe pentru viitor lui Vlădoiu: ”Eu cred că ei sunt şansa noastră, a românilor, să ne scoată din situaţia aceasta şi să ne ducă la Campionate Europene şi Mondiale, să ne califice, pentru că sunt o generaţie de tineri extraordinari, care şi-au câştigat aplauze şi suporteri la toate meciurile pe care le-au avut acasă, fie că au jucat la Ploieşti, fie că au jucat la Voluntari, oriunde în ţară a jucat Under 21. Au avut un antrenor fabulos şi au în continuare şi eu cred că asta e speranţa noastră pe viitor”

Vlădoiu s-a pronunţat şi cu privire la viitorul selecţionerului Cosmin Contra: ”Îl apreciez foarte mult pe Cosmin, este în sufletul meu de când eram jucători, am fost colegi şi la Dinamo şi îl apreciez foarte mult. Indiferent de ce se întâmplă voi fi alături de el, trup şi suflet. Dacă va rămâne, Doamne ajută, dacă nu, indiferent cine va continua, sper cu această generaţie să reuşească, pentruc ă avem o generaţie fabuloasă”. Oficialul FRF îl vede pe Rădoi potrivit să preia prima reprezentivă: ”Eu cred că da, pentru că are toate atuurile, este un băiat extraordinar, ne-a demonstrat în ultima perioadă. A evoluat foarte mult în ultimii ani şi eu cred că îi cunoaşte foarte bine pe băieţi, este în măsură să alcătuiască un prim 11, este în măsură să antreneze la cel mai înalt nivel. Îl văd timorat, dar eu cred că nu are de ce. Sunt oameni aici, în Federaţie, începând cu domnul Stoichiţă şi până la noi, care oricând, în orice moment, îl pot ajuta şi suntem cu toţii alături de el. N-ar avea de ce să se teamă, pentru că avem o generaţie bună, de perspectivă, care deja a demonstrat că la Under 21 pot bate pe oricine şi atunci nu are de ce să ne fie teamă.Să avem răbdare, suporterii să fie alături de ei şi să-i susţină, pentru că această generaţie chiar merită” a mai spus Vlădoiu.

 

Afla mai multe despre: jean vlădoiumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare