Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Federer, mesaj de încurajare din zăpadă! De ce era să rămână elveţianul fără telefon în timpul antrenamentului

VIDEO | Federer, mesaj de încurajare din zăpadă! De ce era să rămână elveţianul fără telefon în timpul antrenamentului

Tenis

Comentarii

Roger Federer şi-a reluat antrenamentele după operaţia suferită la genunchi. Izolat în Elveţia, acesta se pregăteşte în zăpadă, dar nu a uitat de fanii săi. Le-a transmis un mesaj video, chiar din timpul unui antrenament.

Roger Federer s-a izolat în Elveţia în această perioadă. La 38 de ani, acesta se menţine într-o formă fizică de invidiat, chiar dacă acum două luni a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi. Nici vremea nefavorabilă şi nici zăpada nu-l pot opri pe Federer de la antrenamentele zilnice. Recent, acesta s-a filmat în timp ce juca tenis la perete. Le-a arătat fanilor cum se menţine în formă şi i-a rugat să respecte regulile impuse de autorităţi. Elveţianul era să rămână fără telefon în timpul clipului. Mingea expediată de el a lovit aparatul. 

”Salutare tururor! Vreau să vă arăt puţin cum mă pregătesc eu acasă, ca pe vremuri, la perete. Este foarte important în aceste momente să rămânem activi acasă. Acum, mai mult ca niciodată, este important să respectăm ceea ce ne spune Guvernul, să ne adaptăm situaţiei şi să ne străduim cât mai mult. Eu mă antrenez în continuare şi mai târziu poate o să mă duc şi să alerg. Rămâneţi în siguranţă şi aveţi grijă de voi”, a fost mesajul lui Federer. 

 

Afla mai multe despre: roger federerwimbledonantrenament coronavirus 

viewscnt
Articole similare