Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Felipe Teixeira după 1-1 cu Dinamo: ”E păcat să joci un astfel de derby pe un aşa gazon”

VIDEO | Felipe Teixeira după 1-1 cu Dinamo: ”E păcat să joci un astfel de derby pe un aşa gazon”

FCSB

Comentarii

FC Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în derbiul cu FCSB, din etapa a XV-a a campionatului naţional de fotbal, Liga I. În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul 2 în clasament, cu 28 de puncte, la două puncte de liderul CFR Cluj. Dinamo acumulează 17 puncte şi ocupă locul 9.

La finalul partidei, în direct la Telekom Sport, Felipe Teixeira a explicat cum a fost un astfel de derby pe un gazon aproape imposibil: ”Am încercat, dar nici pe noi nici pe Dinamo nu ne-a ajutat terenul prea mult. E păcat că un asemenea derby  e joacă pe un astfel de stadion. Sigur, nu e o scuză, dar pe terenul ăsta joci pragmatic, cu minge lungă, însă şi noi trebuia să facem mult mai mult. Avem jucători de calitate şi trebuie să arătăm asta pe teren”

Eliminarea lui Gnohere a îngreunat misiunea roş-albaştrilor. Teixeira admite că lucrurile au fost mult mai dificile din minutul 51: ”Am jucat o bună parte din repriza a doua în inferioritate. Efortul e altul când joci în zece oameni, trebuie să compensezi prin efort absenţa unui jucător. Probabil cu Gnohere în teren câştigam acest meci”. În minutul 52, Gnohere a fost eliminat cu roşu direct pentru un fault asupra lui Cooper, la mijlocul terenului.

Portughezul nu este mulţumit de rezultatul final al meciului şi crede că partida nu trebuia întreruptă din cauza faptului că fanii au aruncat în teren cu diverse obiecte: ”Nu suntem mulţumiţi de prestaţia de astăzi. Nu ştiu dacă a fost cel mai slab derby în care am jucat, dar sigur a fost cel mai slab teren pe care am jucat în ultima vreme. O plajă, aşa cum a zis Meme. Asta înseamnă derby, suporterii fac spectacol, nu cred că meciul trebuia întrerupt” a mai spus Felipe Teixeira la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dinamo - fcsbfelipe teixeira 

viewscnt
Articole similare