Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Femeile au luat atitudine! Un spectator, "eliminat" de o femeie-arbitru

VIDEO | Femeile au luat atitudine! Un spectator, "eliminat" de o femeie-arbitru
Comentarii

Un spectator a fost dat afară de pe stadion de o femeie-arbitru pentru că insulta jucătoarele la un meci de fotbal din prima ligă feminină argentiniană, informează gazzetta.it.

În minutul cinci al reprizei secunde, Roberta Echeverría a oprit meciul UAI Urquiza - Racing din Serie A feminină, disputat sâmbătă, pentru că un spectator, care ulterior s-a dovedit a fi tatăl unei fotbaliste din echipa oaspete, le insulta pe jucătoare.

"I-am chemat pe poliţişti şi le-am indicat un bărbat din tribună care purta tricoul Argentinei. Şi i-am spus: domnule, trebuie să pleci! Pentru că acea persoană le insulta cu voce tare pe jucătoare", a declarat conducătoarea partidei.

Fanul a părăsit stadionul de bună voie, fără a fi nevoie de nevoie de interevnţia poliţiştilor, iar UAI Urquiza, liderul campionatului, s-a impus cu scorul de 2-1.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe