Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fenomenul socios la Dinamo. SURPRIZĂ URIAŞĂ | Câţi fani dinamovişti au plătit cotizaţia în prima oră

VIDEO | Fenomenul socios la Dinamo. SURPRIZĂ URIAŞĂ | Câţi fani dinamovişti au plătit cotizaţia în prima oră

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu şi Răzvan Oprea, doi dintre iniţiatorii proiectului Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, au susţinut o conferinţă de presă în care au încercat să le explice fanilor ce planuri au. Răzvan Oprea a dezvăluit în cadrul proiectului şi câţi suporteri au cotizat în prima oră de la pornirea aplicaţiei.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, din care fac parte şi Cornel Dinu şi actorul Răzvan Oprea, încearcă să ofere o variantă pentru viitorul lui Dinamo. Concret, aceştia vor să aducă în România fenomenul socios, prin care suporterii să susţinţă clubul prin contribuţii anuale.

În primă fază, suporterii care se vor înscrie în acest proiect trebuie să strângă în jur de 3 milioane de euro până în iunie 2020. Cu aceşti bani ar urma să preia aproximativ 90% din acţiuni. La prima vedere, există destul de mult entuziasm în rândul suporterilor. Răzvan Oprea a dezvăluit că 50 de suporteri au plătit deja cotizaţia de 400 de lei, în prima oră de la pornirea aplicaţiei:

”Noi am dat drumul site-ului şi într-o oră, de când am dat drumul, au plătit 50 de oameni cotizaţiile astea. Deci cam unul pe minut”, a dezvăluit Răzvan Oprea.

Afla mai multe despre: asociadia dinamovisti pentru dinamo 

viewscnt
Articole similare