Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fernando Varela a anunţat unde îşi va încheia cariera: ”Familia mea e fericită!” Cu cine vorbeşte de la FCSB: ”Ne scriem SMS-uri”

VIDEO | Fernando Varela a anunţat unde îşi va încheia cariera: ”Familia mea e fericită!” Cu cine vorbeşte de la FCSB: ”Ne scriem SMS-uri”

Stranieri

Comentarii

Fernando Varela a revenit în România pentru amicalul pe care PAOK l-a jucat la Cluj, împotriva Universităţii. Grecii s-au impus cu scorul de 5-0.

Varela a vorbit despre revenirea în România şi a explicat că nu se va mai întoarce în Liga I. Fundaşul care a jucat pentru Vaslui şi FCSB a recunoscut că şi acum ţine legătura cu foştii colegi de la gruparea roş-albastră.

Sunt fericit că am revenit în România. Sunt mândru că am jucat aici şi nu voi uita niciodată ce am trăit în România. Mi-era dor de prieteni, mi-era dor să vorbesc limba română. Dar aşa este viaţa, am mers înainte. Ţin legătura cu Filip, cu MM Stoica.

Mă uit tot timpul la meciurile FCSB din Europa, chiar şi din campionat. Am văzut că au câştigat cu 2-0 cu Milsami, rezultat foarte bun. Nu ştiam că mă voi întâlni cu Kay. Am vorbit cu el mai mereu în ultima perioadă, l-am sfătuit să vină la Cluj, că e un pas înainte pentru el.

Nu cred că mă mai întorc să mai joc în România. Copiii mei sunt foarte fericiţi în Grecia şi cred că rămân acolo să-mi închei cariera.

Nu pot să-l regret pe Răzvan Lucescu, pentru că el a plecat la mai bine, a făcut un pas înainte. Îmi pare rău că nu mai e aici cu noi, dar asta e viaţa. Avem antrenor nou, trebuie să vedem ce vrea de la noi”, a spus Fernando Varela, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: varelapaok 

viewscnt
Articole similare