Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Festival de goluri în Cupa Spaniei! Barcelona s-a chinuit cu o echipă din liga a treia. Leganes - Real Sociedad 2-3

VIDEO | Festival de goluri în Cupa Spaniei! Barcelona s-a chinuit cu o echipă din liga a treia. Leganes - Real Sociedad 2-3
Comentarii

Rezultatele zilei din Cupa Spaniei, în 16-imile competiţiei.

Alcoyano - Real Madrid 1-3

Real Madrid a întâlnit-o din nou pe Alcoyano în Cupa Spaniei, după ce în sezonul trecut a fost eliminată ruşinos de echipa de liga a treia. Echipa lui Ancelotti a condus la pauză datorită reuşitei lui Militao. Alcoyano a restabilit egalitatea în minutul 66, prin Dani Vega. Atacantul i-a ridiculizat pe Casemiro şi pe Militao şi l-a executat pe Lunin. Două rezerve au decis soarta meciului. Ancelotti i-a aruncat în luptă în actul secund pe Asensio şi pe Isco, iar cei doi au înscris în victoria Realului cu 3 la 1.

Leganes - Real Sociedad 2-3

Real Sociedad a trăit periculos în meciul cu echipa pe locul 17 din liga secundă, Leganes. Bascii au avut avantaj de două goluri la pauză. Isak l-a învins elegant pe Villar, iar Oyarzabal a dublat diferenţa. Leganes a revenit spectaculos în actul secund. Munoz a reuşit dubla în decurs de doar zece minute şi a egalat la 2. Până la urmă, nu a fost nevoie de prelungiri pentru a se decide echipa calificată. Oyarzabal a înscris din penalty, iar Sociedad s-a impus cu 3 la 2.

Cartagena - Valencia 1-2

Şi Valencia s-a calificat în optimile de finală din Cupa Spaniei cu mari emoţii. Soler a înscris superb din lovitură liberă în prima repriză. Cartagena a revenit cu un sfert de oră înainte de final, prin Ortuno. În al doilea minut de prelungiri, Cheryshev i-a trimis pe lilieci în următorul tur al Cupei.

Linares - Barcelona 1-2

FC Barcelona s-a calificat în optimile Cupei Spaniei, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa de ligă a treia Linares. Pentru FC Barcelona au marcat Dembele (63) şi Jutgla (69), în timp ce pentru Linares a punctat Hugo Diaz (19).

Valladolid - Betis 0-3

Betis s-a calificat fără emoţii în optimile Cupei Spaniei. Andaluzii au câştigat cu 3 la 0 pe terenul lui Valladolid. Carvalho a deschis scorul cu o execuţie superbă. După trei minute, Fekir a executat senzaţional o lovitură liberă, iar Betis a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri. Borja Iglesias a înscris şi el la cinci minute după pauză, iar Valladolid - Betis s-a încheiat 0 la 3.

Eibar - Mallorca 1-2

Baleares - Celta Vigo 2-1

Mirandes - Vallecano 0-1

Afla mai multe despre: cupa spanieibarcelona 

viewscnt
Articole similare