Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fetele de la CSM, pregătite pentru revanşă: "Trebuie să arătăm asta din prima secundă". Bietigheim - CSM Bucureşti, duminică, 19:00, Telekom Sport 1

VIDEO | Fetele de la CSM, pregătite pentru revanşă: "Trebuie să arătăm asta din prima secundă". Bietigheim - CSM Bucureşti, duminică, 19:00, Telekom Sport 1

Handbal

Comentarii

La o săptămână de la debutul cu victorie împotriva lui Ferencvaros în Liga Campionilor, CSM Bucureşti îşi continuă parcursul în competiţie. Campioana României va juca împotriva nemţoiacelor de la Bietigheim, cu moralul afectat după primul eşec în campionat.

Înfrângerea cu CSM Râmnicu Vâlcea a tulburat apele la CSM Bucureşti. Paula Ungureanu a resimţit puternic şocul. Eşecul de marţi trebuie dat uitării pentru că CSM are meci duminică în Liga Campionilor. 
 
"Pentru mine e al treilea sezon şi cred că e perioada cea mai dificilă de când sunt la această echipă. Nu funcţionează toate aşa cum ar trebui să funcţioneze. Avem zile şi zile, nu suntem roboţi, suntem oameni şi e greu. Nu ne simţim deloc confortabil şi încercăm să depăşim şi să ne autodepăşim" a spus Paula Unugureanu. 
 
Bietigheim este viitoarea adversară a CSM-ului în Liga Campionilor, Nemţoaicele sunt la a doua prezenţă în competiţie după cea din sezonul trecut. 
 
"Vor lupta împotriva noastră pentru că toată lumea luptă împotriva CSM-ului. Desigur că noi mergem acolo să câştigăm, noi suntem echipa mai bună, cel puţin pe hârtie, dar trebuie să arătăm asta pe teren. Sper să arătam din prima secundă că mergem acolo să câştigăm" a completat Jovanka Radicevic. 
 

Afla mai multe despre: ungureanuradiceviccsm bucureşti 

viewscnt
Articole similare