Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Filip s-a speriat de sinteticul de la Chiajna: "Avem câţiva jucători mai sensibili". Cum a comentat comparaţia cu Sergio Ramos

VIDEO | Filip s-a speriat de sinteticul de la Chiajna: "Avem câţiva jucători mai sensibili". Cum a comentat comparaţia cu Sergio Ramos

FCSB

Comentarii

FCSB joacă următorul meci la Concordia Chiajna, iar Mihai Teja şi jucătorii săi îşi fac griji din cauza gazonului. Terenul sintetic al ilfovenilor le dă mari bătăi de cap roş-albaştrilor.

"Este un teren de fotbal, un teren sintetic, într-adevăr un pic mai dificil decât terenul de iarbă, dar trebuie să mergem, să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm. Trebuie să dai 200% la fiecare meci, indiferent de suprafaţa pe care joci şi de condiţiile în care joci. Nu există frică sau teamă. Dacă eşti 100% pregătit, vei intra să îţi ajuţi colegii ca să câştige echipa ta" , a declarat Mihai Teja.

"Jocul se schimbă, într-adevăr, pe terenul sintetic. Este altă suprafaţă, ştim cu toţii că la noi au fost mereu accidentări, sunt câţiva jucători mai sensibili, dar sunt sigur că ne vom adapta destul de repede şi nu vom face niciun pas greşit" , a spus Lucian Filip.

Întrebat despre comparaţia făcută de Becali cu Sergio Ramos, Lucian Filip a răspuns zâmbind: "E o comparaţie mult prea îndrăzneaţă".

Afla mai multe despre: fcsbsteauamihai tejaconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare