Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Final incendiar de sezon în La Liga! Real Madrid s-a împiedicat cu Sevilla şi o lasă pe Atletico Madrid lider, dar şi mare favorită la titlu

VIDEO Final incendiar de sezon în La Liga! Real Madrid s-a împiedicat cu Sevilla şi o lasă pe Atletico Madrid lider, dar şi mare favorită la titlu
galerie foto

La Liga

Comentarii

Real Madrid a remizat cu Sevilla, 2-2, şi a lăsat-o pe Atletico pe primul loc în La Liga.

Real Madrid a avut ocazia să egaleze la puncte liderul Atletico, dar s-a încurcat pe propriul teren de Sevilla.

Andaluzii au deschis scorul în minutul 22. Fernando a marcat din pasa lui Rakitic. Madrilenii au restabilit egalitatea după pauză. Nou-intratul Asensio a finalizat faza superbă creată de coechipierii săi. După zece minute, Sevilla a revenit în avantaj. Oaspeţii au primit penalty, transformat de Rakitic. Golul de 2 la 2 a fost marcat de Hazard, în al patrulea minut de prelungiri.

Cu trei etape înainte de final, Atletico e lider, cu două puncte peste Real şi Barcelona.

Valencia a făcut scor cu Valladolid

Fără obiectiv în finalul de sezon, Valencia a făcut scor cu echipa lui Ronaldo, Real Valladolid. Maxi Gomez a deschis scorul în prelungirile primei reprize. Tot el a marcat la trei minute după pauză şi a ajuns la cota şapte în acest sezon. Scorul final, Valencia - Real Valladolid 3 la 0, a fost stabilit de Correia.

Eibar se menţine în cursa pentru evitarea retrogradării. Ultima clasată a câştigat pe terenul lui Getafe, cu un gol marcat în minutul 89. Recio a înscris din penalty, iar Eibar s-a impus în faţa lui Getafe cu 1 la 0.

 

Afla mai multe despre: real madridla liga 

viewscnt
Articole similare