Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final încins la Ajax - Valencia! Un jucător al oaspeţilor a fost eliminat după ce şi-a lovit un adversar cu capul în gură

VIDEO | Final încins la Ajax - Valencia! Un jucător al oaspeţilor a fost eliminat după ce şi-a lovit un adversar cu capul în gură
Comentarii

Valencia a învins-o pe Ajax Amsterdam cu scorul de 1-0, chiar în Olanda şi semifinalista din sezonul trecut de UEFA Champions League va juca doar în "primăvara" din UEFA Europa League. Finalul de la Amsterdam nu a fost lipsit de incidente.

Gabriel Paulista, fundaşul central brazilian al lui Valencia, a primit cartonaşul roşu după ce l-a lovit cu capul în gură pe căpitanul "lăncierilor", Dusan Tadic. 

AJAX, ELIMINATĂ DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE. RĂZVAN MARIN NU A JUCAT ÎN MECIUL DECISIV 

Cu Răzvan Marin doar rezervă, Ajax a fost eliminată din Liga Campionilor, deşi era liderul Grupei H înaintea ultimei etape. Valencia a câştigat şi merge în optimile Ligii.

Spaniolii au deschis scorul la Amsterdam prin Rodrigo, care a marcat frumos la vinclu. Ajax a trecut pe langa egalare pe final de primă repriză. Gaya a intervenit fabulos la şutul lui Alvarez. Repriza s-a încheiat însă cu o şansă imensă irosită de Rodrigo. Ajax putea obţine calificarea în ultimele minute, dar Ziyech nu a putut marca. Spaniolii au rămas în 10 în prelungiri, după eliminarea lui Gabriel. 

S-a terminat 1-0 pentru Valencia, care a terminat grupa pe primul loc, cu 11 puncte. Ajax merge în Europa League.  

Afla mai multe despre: ajaxvalencia 

viewscnt
Articole similare