Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final nebun în playoff! CFR Cluj se împiedică surprinzător la Iaşi. FCSB rămâne în continuare pe primul loc în Liga I

VIDEO | Final nebun în playoff! CFR Cluj se împiedică surprinzător la Iaşi. FCSB rămâne în continuare pe primul loc în Liga I

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj n-a profitat de egalul dintre FCSB şi Viitorul Constanţa, scor 2-2, şi a terminat doar la egalitate partida cu Poli Iaşi. Clujenii au condus cu 1-0, dar s-au văzut egalaţi în partea a doua, după un penalty discutabil acordat de Haţegan.

CFR Cluj a ratat o şansă extrem de importantă de a recupera diferenţa de puncte faţă de FCSB, dar formaţia antrenată de Dan Petrescu n-a reuşit să profite de pasul greşit pe care steliştii l-au făcut în jocul cu Viitorul.

Ţucudean a deschis scorul în minutul 36, după ce a reluat simplu, dintr-un metru, o centrare a lui Omrani şi părea scenariul perfect pentru CFR Cluj. Numai că ardelenii s-au văzut egalaţi în minutul 66, atunci când Haţegan a acordat o lovitură de pedeapsă după o cădere în careu a lui Sin.

Andrei Cristea a executat perfect, iar Poli Iaşi a restabilit egalitatea. Până la final, CFR n-a fost capabilă să pună în pericol poarta lui Rusu, iar ieşenii au bifat primul punct din playoff. Astfel, situaţia la vârf rămâne neschimbată, cu FCSB pe primul loc, cu 42 de puncte, şi cu CFR Cluj pe locul secund, cu 40 de puncte.

VIDEO | POLI IAŞI - CFR CLUJ 1-1 (Cristea 66 / Tucudean 36)


ECHIPELE DE START:

POLI IAŞI: Rusu - Sin, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru - Zaharia, Cioinac, Qaka, Platini - Jo, Cristea

CFR CLUJ: Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Culio, Hoban, Bordeianu - Deac, Ţucudean, Omrani


Min. 90+5: Final de meci.

Min. 90: Haţegan arată cinci minute de prelungire.

Min. 88: Ratare mare pentru CFR! Mingea trece prin faţa porţii, dar Rusu reuşeşte să reţină până la urmă.

Min. 66: GOOOL POLI IAŞI! Andrei Cristea marchează din penalty şi restabileşte egalitatea.

Min. 62: Ocazie mare pentru CFR Cluj. Lovitura de cap trimisă de Omrani trece puţin pe lângă poarta lui Rusu.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+2: Pauză la Iaşi.

Min. 37: Răspuns rapid al gazdelor. Cristea şutează la colţul scurt, Arlauskis reţine.

Min. 36: GOOOL CFR! Ţucudean marchează simplu, de pe linia porţii, în urma unei pase a lui Omrani.

Min. 5: BARĂ IAŞI! Gazdele puteau deschide scorul, dar lovitura de cap a lui Frăsinescu nimereşte bara lui Arlauskis

Min. 1: A început partida.

CSM Politehnica Iaşi a avut o prestaţie slabă în meciul disputat pe "Ion Oblemenco" cu CS Universitatea Craiova, pe care l-a pierdut cu scorul de 4-1, în etapa a 5-a a fazei play-off a Ligii 1  După 4 etape disputate în play-off, echipa antrenată de Flavius Stoican se află pe locul 6 în clasament (ultimul), având 20 de puncte. "Alb-albaştrii" trec printr-o perioadă foarte slabă, fiind învinşi în toate meciurile jucate în play-off. Până la urmă ei au arătat că nu prea aveau ce să caute în play-off, unde nu reuşesc să obţină nici măcar rezultate de egalitate, însă cel puţin au scăpat de retrogradare, iar clubul va încasa mai mulţi bani din drepturile tv.

Poli Iaşi - CFR Cluj

CFR Cluj a trecut cu bine peste meciul de la Ovidiu cu FC Viitorul, pe care l-a câştigat cu scorul de 2-1, în etapa a 5-a a fazei play-off a Ligii 1 Betano play-off. Golurile ardelenilor au fost înscrise de Billel Omrani (11) şi Ciprian Deac (25), în timp ce pentru dobrogeni a înscris Ianis Hagi (85). În sezonul regular fiecare echipă a câştigat meciul de acasă, CFR cu 2-0, iar Viitorul cu 1-0. După 5 etape disputate în play-off, echipa antrenată de Dan Petrescu se află pe locul 2 în clasament, având 39 de puncte. Mai sunt de disputat 5 etape din retur, iar clujenii au de recuperat 3 puncte faţă de FCSB, care a remizat ieri la Ovidiu. În etapa următoare "feroviarii" vor juca pe Arena Naţională cu  FCSB, într-un meci capital! Până atunci, va fi partida din Copou cu CSM Politehnica Iaşi, care trebuie neapărat câştigată.

Echipele probabile:

Poli Iaşi (4-2-3-1): Rusu – Sin, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru – Qaka, Cioinac – Platini, Jo, Ştefănescu – A. Cristea
CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Culio, Hoban, Mailat – Deac, Ţucudean, Omrani
 

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1fcsbiasi 

viewscnt
Articole similare