Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Finală de poveste! Ultimul act al Fed Cup se vede la Telekom Sport. Cehia - SUA duminică

VIDEO | Finală de poveste! Ultimul act al Fed Cup se vede la Telekom Sport. Cehia - SUA duminică

Tenis

Comentarii

Cehia este tot mai aproape de a câştiga din nou FED Cup. La Praga, echipa Cehiei conduce cu 2-0 după prima zi a duelului cu echipa Statelor Unite.

În primul meci al finalei, Barbora Strycova a trecut de Sofia Kenin cu 6-7, 6-1, 6-4, iar imediat apoi Siniakova s-a impus în faţa lu Alison Riske cu 6-3, 7-6. Astăzi, primul duel va începe la ora 13:00 şi va fi în direct pe Telekom Sport 4. Va fi între Katerina Siniakova şi Sofia Kenin, urmat de meciul dintre Strycova şi Akison Riske. Cehia şi Statele Unite sunt ultimele două campioane din FED Cup.


Cehia - SUA este finala de vis pe care FED Cup o propune în acest an. Nu se puteau găsi două echipe mai potrivite decât cele care se vor întâlni la Praga sâmbătă şi duminică. Şi asta pentru că Cehia şi SUA sunt ţările cu cele mai multe trofee obţinute de-a lungul timpului în tenisul feminin. Americancele s-au impus de 18 ori, iar cehoaicele în 10 rânduri. Cehia este însă de departe naţionala acestui deceniu.

  • Finala Fed Cup 2018: Cehia - SUA, sâmbătă, 15:00, Telekom Sport 4

Din 2011 a câştigat competiţia de cinci ori, doar Italia în 2013 şi SUA, anul trecut oprind dominaţia Petrei Kvitova şi a colegelor sale. Cehia a ajuns în finala din acest an după ce a învins Elveţia şi Germania, în timp ce americancele au scos din competiţie  Franţa şi Olanda. Cehoiacele sunt favorite. Nu doar că vor juca acasă, dar vor avea şi atuul unor jucătoare mai experiementate în teren. Gazdele le aruncă în luptă pe Petra Kvitova, Katerina Siniakova, Barbora Strycova şi Barbora Kreicikova.

  • Finala Fed Cup 2018: Cehia - SUA, duminică, 13:00, Telekom Sport 4

Americancele răspund cu jucătoare aflate în afara Top 30 mondial. Danielle Rose Collins, Sofia Kenin, Alison Riske şi Nicole Melichar formează echipa americană. Finala dintre Cehia şi SUA va fi urmărită şi de fetele din echipa de Fed Cup a României. Indiferent de rezultatul ultimului act, România va întâlni Cehia în luna februarie a anului viitor în primul tur al Grupei Mondiale I a competiţiei. 

Afla mai multe despre: cehiasuafed cup 

viewscnt
Articole similare