Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fiul lui Didi Prodan, primul transfer făcut de Bogdan Lobonţ la U Cluj. "Nu ştiu câţi tineri de vârsta lui au calităţile astea!"

VIDEO | Fiul lui Didi Prodan, primul transfer făcut de Bogdan Lobonţ la U Cluj. "Nu ştiu câţi tineri de vârsta lui au calităţile astea!"

Liga 2

Comentarii

Vacanţa de iarnă s-a încheiat, iar Bogdan Lobonţ a condus astăzi primul antrenament din 2019 la U Cluj, unul la care a participat şi primul jucător adus la echipă de fostul portar al naţionalei.

Este vorba de fiul regretatului Daniel Prodan, Răzvan Prodan, care joacă pe postul de mijlocaş, iar până acum a fost legitimat la Farul Constanţa. Lobonţ a avut cuvinte de laudă pentru tânărul de 19 ani şi s-a arătat impresionat de calităţile fizice ale acestuia.

"Calităţi are. E un băiat născut în 1999. Nu ştiu câţi tineri de vârsta lui sunt atât de dotaţi fizic. Cu siguranţă are mult de muncit, de învăţat, dar e un băiat deschis, receptiv şi o să facă "stradă" în fotbal", a declarat Bogdan Lobonţ.

Lobby spune că nu se gândeşte momentan să aducă jucători străini la echipă, fiind convins că poate găsi talentele de care are nevoie şi în ţară.



"Avem un lot de jucători care au calităţi extraordinare şi talent, am avut posibilitatea să îi urmăresc pe fiecare în parte mult timp. Fotbalul românesc are calitate, e plin de talente", a mai declarat Lobonţ la primul antrenament din 2019.

Afla mai multe despre: u clujbogdan lobontantrenamentrazvan prodan 

viewscnt
Articole similare