Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fiul lui Kamara suferă de o boală gravă şi are nevoie de ajutor: "A făcut un stop cardio respirator. De acolo problemele!"

VIDEO | Fiul lui Kamara suferă de o boală gravă şi are nevoie de ajutor: "A făcut un stop cardio respirator. De acolo problemele!"

Diverse

Comentarii

Cântăreţul Kamara (44 de ani), campion mondial cu naţionala artiştilor, are probleme în familie, cu fiul său. Leon, în vârstă de doar şase ani, suferă de o boală gravă. Kamara a vorbit despre problemele fiului său, la Look Sport.

Micuţul Leon, fiul lui Kamara, suferă de tetrapareză spastică şi băieţelul se foloseşte doar de un braţ, cântăreşte 10 kilograme şi are nevoie de supraveghere permanentă. Artistul a dezvăluit că fiul său nu s-a născut cu aceste probleme, care au apărut din cauza unui "medic iresponsabil".

"El trebuia să se nască la nouă luni, normal. Nu mi-a făcut griji, mai ales că era şi familia aproape de ea. A plecat la mare, iar acolo, la Constanţa, s-a întâmplat să aibă o mică sângerare. Un medic, zic eu, iresponsabil, a decis că e momentul să nască. A obligat-o să nască natural, deşi medicul din  Bucureşti îi spusese să facă cezariană.

Nu l-au băgat nici în incubator. De aici au început problemele. Când l-a alăptat, la şase ore de la naştere, a făcut un stop cardio respirator. De la stopul cardio respirator există această problemă. A rămas fără oxigen, l-a atins la nivelul creierului. Însă, mulţumim lui Dumnezeu, el se recuperează. La nivel cognitiv, a progresat foarte mult. Am făcut 6 intervenţii cu celule stem, în Turcia", a spus Kamara, la Look Sport. ,





Fiul lui Kamara are nevoie în continuare de ajutor, iar familia sa a deschis două conturi unde pot fi donaţi bani pentru tratamentul lui Leon.

  • CONT RON: RO37BACX0000001712976001
  • CONT EURO: RO10BACX0000001712976002

Kamara, dublu campion mondial cu naţionala artiştilor!

Alături de naţionala artiştilor, Kamara a cucerit două titluri de campion mondial, în 2014 şi 2018.

Afla mai multe despre: karamaleontetrapareza spassticakarama copil,  

viewscnt
Articole similare