Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican a anunţat public ce transferuri va face la Iaşi: "Pleacă patru jucători şi vin ei doi"

VIDEO | Flavius Stoican a anunţat public ce transferuri va face la Iaşi: "Pleacă patru jucători şi vin ei doi"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Flavius Stoican, a dezvăluit că va renunţa la patru fotbalişti în această iarnă, precizând că formaţia moldavă va aduce doi tineri jucători.

"Eu în general merg pe nucleul pe care m-am bazat şi anul trecut şi în începutul acesta de sezon. Sigur, vom fi atenţi dacă vom transfera, dar nu de dragul de a transfera. Da, cu siguranţă, pentru că suntem 28 de jucători, vom rămâne 24. Vom aduce doi jucători tineri, iar dacă va mai veni un jucător talentat, poarta este deschisă!", a afirmat Flavius Stoican, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani s-a referit şi la jocul cu FC Voluntari, încheiat la egalitate, scor 2-2, după mai multe răsturnări de situaţie, dar şi la situaţia din clasament.

"Sincer, da! Am sperat, pentru că jocul îmi dădea încredere, că putem să revenim cu şanse mari la play-off. Important este că şi acum, chiar dacă nu am reuşit decât un egal, credem că se poate intra în play-off", a adăugat Stoican.

Formaţia CSM Politehnica Iaşi a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii 1. Au marcat Dylan Flores ‘45+1 şi Lewis Enoh ’88 pentru gazde, respectiv Alexandru Tudorie ’56, ’59 (penalti) pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: stoicantransferuriliga 1 

viewscnt
Articole similare