Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican a explicat de ce a fost trimis în tribune: "A fost o discuţie mai prietenească"

VIDEO | Flavius Stoican a explicat de ce a fost trimis în tribune: "A fost o discuţie mai prietenească"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Flavius Stoican, a explicat, la finalul meciului cu FC Botoşani, câştigat de formaţia sa cu 2-1, că a fost eliminat din cauza faptului că a depăşit spaţiul tehnic.

"Că am depăşit spaţiul tehnic, am avut o discuţie cu Marius Croitoru. A fost o discuţie mai prietenească, eu am respect pentru Croitoru, el la fel pentru mine. Acum nu am ce să mai comentez. Pur şi simplu am fost eliminat, gata, s-a terminat.

Într-adevăr, am făcut o primă repriză foarte bună. Am arătat ca o echipă matură, chiar dacă am primit gol din fază fixă, jocul mergea spre poarta celor de la Botoşani. Aş vrea să continuăm pe aceeaşi linie. Nu ne-a fost uşor, ştiam că o să rişte totul. O victorie meritată, o victorie care ne dă speranţe, chiar dacă sunt mici, noi credem până la final, pentru că matematic mai avem şanse pentru acest obiectiv îndrăzneţ. Eu aş vrea să fac un calcul până la finalul campionatului. Important este să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că am jucători care au calitate, fac diferenţa. E o plăcere să-i vezi. Bravo lor, cinste lor!", a declarat Stoican, la Telekom Sport.

Formaţia CSM Politehnica Iaşi a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1, în care gazdele au condus cu 1-0.

Afla mai multe despre: stoicaniasibotosani 

viewscnt
Articole similare