Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican, misterios în ceea ce priveşte viitorul său la Iaşi: ”O să am o discuţie cu conducerea. Voi fi foarte drastic”

VIDEO | Flavius Stoican, misterios în ceea ce priveşte viitorul său la Iaşi: ”O să am o discuţie cu conducerea. Voi fi foarte drastic”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a pierdut categoric meciul cu Concordia Chiajna, scor 1-4, iar Flavius Stoican şi-a asumat o parte din vina acestui eşec. Tehnicianul moldovenilor a recunoscut că va avea o discuţie cu şefii clubului pentru a vedea ce se va întâmpla în sezonul viitor.

”Parcă toate au fost împotriva noastră azi! Nu este uşor, dar până la urmă trebuie să găsim energie din orice. Trebuie să motivăm fiecare jucător în parte, să îl motivez, că fotbalul este plăcerea noastră, este pasiunea noastră şi trebuie să îl tratăm serios, indiferent de condiţiile financiare. Sigur, nu le este nici lor uşor, au trecut peste multe. Atunci când li se promite, ei chiar aşteaptă cu nerăbdare. Au fost situaţii când au acceptat foarte multe amânări de plată şi au trecut peste. Dar, până la urmă, nu asta e important. Important e ceea ce fac eu atunci când este greu. Şi am mai trecut prin astfel de momente şi cu siguranţă o să îi motivez şi la ultima etapă.

Voi avea o discuţie acum, când ajungem, în această săptămână, cu oamenii din conducere. Pentru că vrem să le punem exact pe hârtie, tot ceea ce se vrea de la această echipă şi tot ceea ce s-a făcut, bun sau rău. Trebuie să ne gândim. Cu siguranţă voi fi foarte atent şi foarte drastic în ceea ce voi face de acum încolo”, a spus Flavius Stoican, la Telekom Sport, imediat după meciul lui Poli Iaşi de la Chiajna.

Afla mai multe despre: stoicanpoli iasi 

viewscnt
Articole similare