Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican nu este deranjat că a fost înjurat de suporteri şi i s-a cerut demisia: "Au strâns şi ei supărările lor"

VIDEO | Flavius Stoican nu este deranjat că a fost înjurat de suporteri şi i s-a cerut demisia: "Au strâns şi ei supărările lor"

Petrolul

Comentarii

Într-o partidă din Liga a 2-a, transmisă în direct la Telekom Sport 1, Petrolul Ploieşti a remizat, 0-0, cu Metaloglobus. În timpul partidei, fanii "lupilor" l-au înjurat şi i-au cerut demisia antrenorului Flavius Stoican.

Prima oară şi-au făcut apariţia scandările care îi indicau lui Flavius Stoican să plece de la echipă, din cauza rezultatelor slabe, dar spre finalul meciului, spectatorii prezenţi pe "Ilie Oană" nu s-au mai putut abţine şi l-au şi înjurat pe fostul tehnician de la Poli Iaşi sau Dinamo. 

Stoican însă nu pare să fie foarte afectat de aceste lucruri: "Mi-aş dori altceva, cu siguranţă. Mi-aş dori ca oamenii să încurajeze echipa, să muncească, să urle, să fie al 12-lea jucător. Asta mi-aş dori, dar nu e un capăt de ţară. Oamenii au strâns şi ei supărările lor, pentru că de mult îşi doresc asta, dar jucătorii şi în general echipele care reuşesc să câştige trofee sau să ajungă să promoveze, trebuie ca toată lumea să fie aproape de ei. Bun, răi, înalţi, slabi... cu ei acolo, al 12-lea jucător să fie".

"Nu e un moment prielnic pentru jucătorii noştri atunci când avem mingea în apropierea porţii, dar nici nu e un capăt de ţară. Eu mă bucur că ajung acolo. Trebuie să le ofer mult mai multă linişte, atât cât pot eu. Ei ar avea nevoie de mult mai multă linişte din toate părţile. Este important meciul de la UTA, că avem de luat o revanşă. Că şi meciul de acasă, vă aduceţi aminte cum s-a disputat. Vrem să vedem la ce nivel suntem, dacă facem faţă celor de la UTA", a mai declarat Stoican la flash interviul de la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: petrolul ploiestiflavius stoican 

viewscnt
Articole similare