Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican nu-şi menajează jucătorii nici după victoria cu Concordia. "Nu facem operaţii pe creier, nu ne ducem în Univers, nu desenăm biciclete"

VIDEO | Flavius Stoican nu-şi menajează jucătorii nici după victoria cu Concordia. "Nu facem operaţii pe creier, nu ne ducem în Univers, nu desenăm biciclete"

Liga 2

Comentarii

Petrolul Ploieşti a reuşit să învingă, sâmbătă, pe teren propriu, pe Concordia Chiajna, scor 3-0 (0-0), într-o partidă contând pentru etapa a 13-a a Ligii a 2-a de fotbal. Golurile victoriei au fost reuşite în actul secund, de Sergiu Arnăutu (min. 60 şi 90) şi Bogdan Gavrilă (min. 66)

Antrenorul petroliştilor, Flavius Stoican, este mulţumit de obţinerea celor trei puncte, însă nu şi de jocul prestat de elevii săi. Mai ales pentru ratările mari pe care le-au semnat. Două dintre cele trei goluri au fost marcate de Sergiu Arnăutu, introdus pe teren la începutul reprizei secunde, în locul lui Gabriel Deac.
 
"O primă repriză echilibrată, îl cunosc bine pe Lincar, ştiu cum îi aşează în teren, cât de determinaţi sunt pe fază defensivă, ştiam că e un meci greu în prima repriză, am bănuit asta de la început, avem bubele noastre. Avem ocazii şi le ratăm, Deac în prima repriză, apoi Gavrilă, au fost şi situaţii, dar ştiam că o să fie o repriză echilibrată. Faptul că trebuia să găsesc o soluţie în ceea ce priveşte buba noastră, când mai avem ocazii să şi marcăm, am avut nevoie de oameni lucizi de pe bancă, oameni cu experienţă şi prezenţa lor s-a simţit pe teren. Hamza, Arnăutu şi Mihăiescu atunci când a fost nevoie să închidă jocul, au dus la un rezultat favorabil azi", a declarat Stoican, la finalul partidei
 
În urma acestui rezultat, Petrolul Ploieşti este pe locul 5, cu 21 de puncte. Suporterii ploieştenilor au fost din nou la înălţime, chiar dacă au fost şi momente în care, pe lângă încurajări, s-a strecurat şi câte un îndemn de genul "Jucaţi fotbal!". 
 
"Suporterii doar au susţinut echipa de când am venit eu aici. Presiunea pe care o creăm e una artificială pentru că oamenii vin, susţin echipa, aplaudă. Ia să câştigăm în Cupă cu Sănătatea, să câştigăm acasă cu cei de la ASU, totul depinde de noi şi vedem atunci. Presiunea ne-o punem noi pentru că nu facem operaţii pe creier, nu ne ducem în Univers, nu desenăm biciclete, jucăm fotbal. Ce ne place", a completat fostul fundaş dreapta al lui Dinamo.
 
 
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare