Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican reaprinde speranţele fanilor, după prima victorie pe teren propriu a Petrolului: "Putem mult mai mult"

VIDEO | Flavius Stoican reaprinde speranţele fanilor, după prima victorie pe teren propriu a Petrolului: "Putem mult mai mult"

Petrolul

Comentarii

Antrenorul echipei Petrolul, Flavius Stoican, s-a declarat mulţumit de jocul "lupilor galbeni", care au obţinut, duminică seară, prima victorie pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii 2: 3-0 cu Daco-Getica Bucureşti.

"Aşteptam, într-adevăr, de mult această victorie pe teren propriu, pentru că avem oameni care vin şi aplaudă şi cântă. Aţi văzut şi dumneavoastră, înainte de meci, cam cum se prezintă publicul din Ploieşti.

A fost un joc care m-a mulţumit. Au fost într-adevăr şi situaţii în care am arătat o stare de amorţeală după 2-0. Vreau să avem tot timpul continuitate, să fim conectaţi ca şi cum ar fi 0-0.

Putem mult mai mult. Am jucători care încăs nu şi-au arătat adevărata valoare. Eu cred în fiecare dintre ei, în special în jucătorii de atac. Ceilalţi depun efort, recuperează mingi, mă refer la oamenii din spate şi la mijlocaşii centrali. În schimb, cei din atac pot mult mai mult şi o să demonstreze lucrul acesta", a declarat Flavius Stoican, la finalul meciului.

Rapid - Petrolul, miercuri, 16:00, Telekom Sport 1

Pentru Petrolul urmează derby-ul cu Rapid, programat miercuri, de la 16:00, în direct la Telekom Sport 1.

"Sunt bucuros în sufletul meu, în interior. Trebuie să fim echilibraţi, să fiu echilibrat, să transmit lucrul acesta, pentru că miercuri ne aşteaptă o partidă foarte bună. (...) Pe Pancu îl apreciez pentru că le cere jucătorilor să joace fotbal. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, cu jucători chiar foarte buni, cu un public care cu siguranţă o să facă un spectacol, la fel şi galeria noastră. Va fi spectacol în tribună, sper să fie şi pe teren", a mai spus Stoican.

Afla mai multe despre: stoican 

viewscnt
Articole similare