Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Flavius Stoican şi o nouă criză de nervi incredibilă. Antrenorul Petrolului le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren

VIDEO | Flavius Stoican şi o nouă criză de nervi incredibilă. Antrenorul Petrolului le-a cerut jucătorilor să iasă de pe teren

Liga 2

Comentarii

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Flavius Stoican, a făcut o criză de nervi în timpul meciului cu U Cluj şi a vrut să îşi scoată jucătorii de pe teren, după penalty-ul acordat de Lucian Rusandu.

Tehnicianul Petrolului a luat "foc" pe margine, în minutul 73, după ce Rusandu a dictat penalty pentru U Cluj, motiv pentru care centralul l-a trimis în tribune pe Flavius Stoican. Enervat şi mai tare, Stoican a intrat pe teren şi i-a cerut explicaţii lui Rusandu, la un moment dat făcându-le semn jucătorilor să iasă de pe teren.

În cele din urmă, Stoican s-a conformat şi a mers în tribune, iar George Florescu a transformat penalty-ul şi a făcut 2-0, după ce Gavra deschisese scorul în minutul 51. S-a terminat 4-0, Taub (85) şi Burghele (90) trecându-şi şi ei numele pe lista marcatorilor. Petrolul a încheiat meciul în inferioritate numerică, după eliminarea lui Marinescu, din minutul 78, pentru cumul de cartonaşe galbene. Vezi golurile aici.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare