Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florentin Matei a rupt tăcerea după ce s-a despărţit de FCSB: ”Nu m-aş mai întoarce acolo”

VIDEO | Florentin Matei a rupt tăcerea după ce s-a despărţit de FCSB: ”Nu m-aş mai întoarce acolo”

Superliga

Comentarii

Florentin Matei a semnat cu Astra după ce s-a despărţit de FCSB, unde spune că n-ar mai vrea să revină. Acum, mijlocaşul de 26 de ani speră să facă performanţă la echipa din Giurgiu.

Florentin Matei a semnat în iarnă cu FCSB şi a fost prezentat ca un transfer important, dar i s-au dat puţine şanse. Mijlocaşul de 26 de ani şi-a reziliat până la urmă contractul şi a semnat cu Astra, unde a mai jucat în sezonul trecut. Matei spune că a rămas dezamăgit de aventura la FCSB şi n-ar mai vrea să revină. Mai ales că a mai avut trăit o astfel de experienţă, când era junior la echipa deţinută de Gigi Becali.

”Am fost aici şi anul trecut şi m-am simţit bine. Am avut o formă destul de bună cât timp am fost aici şi de aceea am preferat să revin. Am avut mai multe variante şi de afară şi din România, dar am preferat să vin aici, unde mă simt bine. Nu am vrut să plec afară nepregătit. Am nevoie de jocuri şi de aceea am ales Astra. (Cum s-a încheiat experienţa FCSB? Am reziliat cu ei, ne-am strâns mâna, totul a fost civilizat. Le urez baftă în continuare. Nu m-aş mai întoarce!”, a declarat Florentin Matei.

Acum, Matei speră să-şi atingă obiectivele cu Astra, echipă care trece printr-o nouă transformare: ”Din câte am înţeles de la conducere au promis că or să aducă jucători în această perioadă. Obiectivul rămâne acelaşi: un loc de play-off, apoi un loc de cupă europeană. (Cum ţis e pare Alexa?) Nu am mai lucrat cu dânsul, dar din ce am văzut zilele astea la antrenament, chiar mi-a plăcut stilul lui şi sper să facă treabă bună”, a mai spus mijlocaşul ofensiv.

Afla mai multe despre: florentin mateifcsb 

viewscnt
Articole similare