Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florentin Pera, dezamăgit de rezultatul meciului cu Buducnost: "Meritam cel puţin un punct"

VIDEO | Florentin Pera, dezamăgit de rezultatul meciului cu Buducnost: "Meritam cel puţin un punct"

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea a pierdut, vineri, pe teren propriu, scor 20-21 (10-13), meciul disputat cu Buducnost Podgorica, în etapa a IV-a a Grupei C a Ligii Campionilor la handbal feminin.

"Ne-am dorit măcar un rezultat de egalitate, cred eu că meritam cel puţin un punct în meciul cu Buducnost, pentru că nu am fost cu nimic inferiori echipei vizitatoare. Nouă ne-a lipsit din păcate luciditatea la finalizare, cred că am plătit tribut ratărilor. Am avut nu mai puţin de 10 situaţii de 1 la 1, dintre care 3 aruncări de la 7 metri. Aici cred că s-a jucat meciul. Am avut şi greşeli tehnice, care nu au ce să caute la acest nivel.

Cred că aici s-a făcut diferenţa, lipsa de experienţă la acest nivel. Jucătoarele de la Buducnost, în momentele importante, au gestionat mai bine, noi am ratat în situaţie clară. Trebuie să rămânem concentraţi, sper să remediem aceste greşeli tehnice şi aceste ratări. Totuşi au fost prea multe. Suntem în grafic, avem nevoie de un rezultat bun la Bietigheim şi suntem calificaţi în Main Round. Acolo sper să fim mai atenţi şi de asemenea mai avem un meci acasă, cu Brest. Se poate întâmpla orice.

E greu să câştigi cu o echipă ca Buducnost, dacă ratezi de 10 ori singur cu portarul. E foarte greu. Trebuie să le prinzi chiar într-o zi foarte, foarte slabă, ca să poţi să le învingi" , a spus antrenorul campioanei României, Florentin Pera.

În primele meciuri din grupa C, campioana României a obţinut rezultatele: 34-27 cu SG BBM Bietigheim şi 24-37 cu Brest şi 19-23, în deplasare, cu Buducnost, astfel că are două puncte şi ocupă locul 3.

Brest este lider cu 6 puncte, urmată de Buducnost cu 6, iar SG BBM Bietigheim se află pe ultimul loc, fără vreun punct obţinut.

Programul în continuare al campioanei României este următorul: cu Bietigheim (deplasare, 10 noiembrie) şi cu Brest (acasă, 16 noiembrie).

În grupa B joacă şi vicecampioana României, CSM Bucureşti, alături de Rostov Don, Team Esbjerg, MKS Lublin.

Primele trei clasate din fiecare grupă se califică în grupele principale, unde se va lupta pentru sferturile de finală şi, ulterior, Turneul Final Four, programat în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Afla mai multe despre: perahandbalchampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare