Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Florescu a fost one-man show de 1 martie! A fost liderul echipei la împărţit mărţişoare. Cum au arătat acestea

VIDEO Florescu a fost one-man show de 1 martie! A fost liderul echipei la împărţit mărţişoare. Cum au arătat acestea

Diverse

Comentarii

Ziua de 1 martie nu a fost trecută cu vederea nici de fotbaliştii de la U Cluj. George Florescu a fost cel mai activ: nu a lăsat nicio fată fără mărţisor. Echipa lui Lobonţ va juca de-abia luni în etapa cu numărul 23 în Liga a doua. Meciul cu ASU Timişoara va fi în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 17:30.

Fotbaliştii de la U Cluj le-au pregătit o surpriză doamnelor şi domnişoarelor care au trecut pe lângă magazinul oficial al echipei în ziua de 1 martie. Au primit mărţişoare cu însemnele clubului. Şi pentru că anul acesta Universitatea a împlinit 100 de ani de la înfiinţare, mărţişoarele au fost unele speciale, care au făcut trimitere la această sărbătoare. George Florescu le-a arătat colegilor că are succes la împărţirea mărţişoarelor. 
 
”Probabil că îmi place să fiu mai activ. Le vânez. Considerăm că e o acţiune frumoasă, ne bucurăm cu toţii pentru venirea primăverii şi le felciităm pe toate domanele şi domnişoarele cu această ocazie specială”, a declarat jucătorul de 34 de ani. 
 
După 22 de etape jucate în Liga a doua, U Cluj are 47 de puncte, cu două în spatele liderului Snagov. ”Şepcile roşii” vor juca luni, pe teren propriu, cu ASU Timişoara. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 17:30. 
 
”Până acum acasă am fost invincibili, sperăm să continuăm în aceeaşi notă. Sperăm să câştigăm, pentru că acasă nu avem voie să facem paşi greşiţi”, a mai spus Florescu.
 
 
 
 

Afla mai multe despre: u clujmartisoare1 martie 

viewscnt
Articole similare