Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Floriana - CFR Cluj 0-2. Calificare chinuită pentru campionii României în turul secund preliminar Champions League. Ce echipă vor întâlni

VIDEO | Floriana - CFR Cluj 0-2. Calificare chinuită pentru campionii României în turul secund preliminar Champions League. Ce echipă vor întâlni

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în turul secund preliminar Champions League, după un meci slab făcut în Malta cu Floriana FC. Campionii României s-au impus cu 2-0 în manşa unică şi vor juca în turul secund cu Dinamo Zagreb.

VIDEO | Floriana FC - CFR Cluj 0-2 (Cestor 53, Golofca 90+7)

Pe terenul sintetic contestat de Dan Petrescu, CFR Cluj şi Floriana FC au oferit o partidă surprinzătoare. Campioana României a contat doar în prima repriză şi la faza golului din a doua repriză a lui Cestor, în timp ce maltezii au presat în continuu după minutul 53. În minutul 90+8, Golofca a marcat şi el, în urma unui contraatac. 

După o primă repriză terminată cu scorul de 0-0, Cestor a marcat cu capul în startul reprizei secunde. A fost ultimul moment în care CFR Cluj a mai contat. Maltezii s-au aruncat în atac în a doua repriză şi au fost aproape de gol în mai multe rânduri, dar nu au reuşit să înscrie până la final. La ultima fază a meciului Golofca a stabilit scorul final cu capul. 

Echipele de start:

  • Floriana: Atkpan - Cheveresan, Cini, Pisani, Ruiz - Camenzuli, Garcia, Venancio, Fonseca - Keqi, Leone
  • Rezerve: Cassar, Beye, Paiber, Arab, Marcelo Dias, Jan Busuttil, Agius
  • CFR Cluj: Bălgrădean - Burcă, Vinicius, Cestor, Camora - Chipciu, Itu, Hoban - Deac, Rondon, Pereira
  • Rezerve: Rus, Luis Aurelio, Susic, Costache, Boli, Golofca, Petrila

Min. 90+8 Finalul partidei! CFR Cluj se califică în turul secund preliminat Champions League. 

Min. 90+7 GOOOOL CFR Cluj! Golofca marchează cu capul din faţa porţii, în urma unei centrări din partea lui Rondon. 

Min. 88 O nouă lovitură liberă pentru Floriana, o nouă ratare. Maltezii presează pe finalul meciului. 

Min. 78 CFR Cluj a făcut pasul în spate deliberat, iar maltezii atacă în valuri. Bălgrădean a scos în corner la un şut periculos din interiorul careului. 

Min. 74 Venancio iroseşte încă o lovitură liberă. De această dată a tras în "zid".

Min. 64 O nouă ocazie pentru Floriana! Venancio a tras peste dintr-o lovitură liberă din marginea careului. 

Min. 55 Emoţii pentru apărarea lui CFR Cluj! Maltezii ar fi putut marca în urma unui autogol, dintr-o respingere disperată a lui Burcă în corner. 

Min. 53 GOOOOL CFR Cluj! Cestor marchează cu capul pentru 1-0, după o centrare perfectă a lui Pereira, de pe partea stângă. 

Min. 46 A început repriza secundă şi CFR Cluj mai are la dispoziţie 45 de minute pentru a nu se face de râs.  

Min. 45+4 Finalul primei reprize şi avem parte de o surpriză. CFR Cluj nu a reuşit să marcheze împotriva maltezilor, care au terminat prima repriză în atac. CFR Cluj a avut câteva ocazii, care nu au pus în pericol poarta lui Atkpan. 

Min. 45+3 Camora centreză de la 25 de metri de poarta adversă, iar Rondon reia în braţele portarului lui Floriana FC. 

Min. 45+1 Itu primeşte cartonaşul galben, după un fault disperat în propria jumătate. 

Min. 45 Campionii României au cerut penalty, după un corner executat de Deac de pe dreapta. Doi jucători de-ai lui CFR Cluj au căzut în careul advers, dar centralul a lăsat jocul să continue. 

Min. 28 CFR Cluj şutează pentru prima dată pe poartă. Deac a fost blocat de portarul advers, după şutul CFR-istului din lovitură liberă.

UPDATE FOTO | Dan Petrescu a tremurat în Malta! Andrei Burcă, aproape de o accidentare îngrozitoare. Fundaşul a fost bandajat la cap

Min. 1 A început partida! Manşa unică are loc în Malta pe un teren sintetic, care l-a iritat pe Dan Petrescu. 


UPDATE | Meciul va fi transmis LIVE VIDEO pe pagina de Facebook a clubului FC Floriana şi va putea fi urmărit şi pe site-ul telekomsport.ro.

 E zi de meci! ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ➡ Floriana FC  CFR 1907 Cluj  ora României 22:00⁣⁣ ⁣⁣ Meciul va fi transmis LIVE pe pagina...

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Marţi, 18 august 2020

Campioana Maltei, Floriana dă piept cu CFR Cluj în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Partida este programată miercuri, de la ora 22:00.

Probleme pentru CFR înainte de deplasarea în Malta

Din cauza restricţiilor de zvor impuse de statul român, CFR Cluj a avut probleme cu deplasarea spre Malta.

În cele din urmă, MAI a oferit o derogare pentru o cursă charter care poate duce echipa lui Dan Petrescu în Malta.

Cine este Floriana, adversara CFR-ului din primul tur preliminar al UCL

Campioană la finalul sezonului trecut, Floriana a pus mâna pe trofeul cu numărul 26 la nivel intern. Fotbalul în Malta s-a oprit după 20 de etape, când oficialii au decis să oprească sezonul, din cauza pandemiei de coronavirus.

Campioana Maltei are mulţi jucători străini în lot. Nu mai puţin de patru brazilieni o aşteaptă pe CFR Cluj în Malta: Tiago Fonseca, Marcelo Dias, Flavio Carioca şi Francisco Silva.

  • LIVE Floriana - CFR Cluj, miercuri, ora 22:00

Floriana se mai bazează pe italieni, argentinieni, senegalezi sau internaţionali Maltezi. Echipa este condusă de Riccardo Gaucci şi antrenată de Vincenzo Potenza. Culorile clubului sunt alb-verzi, unul dintre cei patru antrenori italieni pe care i-a avut în ultimii şapte ani. La ultimele două participări în cupele europene, Floriana a jucat în UEFA Europa League, dar a pierdut de fiecare dată în preliminarii (turul 1) cu Elfsborg şi Steaua Roşie Belgrad.

Valoarea lotului Florianei FC este de mai bine de şase ori mai mică decât cota elevilor lui Dan Petrescu. Lotul lui CFR Cluj este evaluat de Transfermarkt la suma de 25,15 milioane de euro, în timp ce întrega formaţie malteză valorează doar 3,9 milioane de euro. Trebuie menţionat că doar nouarul ”feroviarilor”, Billel Omrani, este cotat la 2,8 milioane de euro. În comparaţie, cel mai scump jucător al maltezilor este tot purtătorul tricolui cu numărul 9, un mijlocaş ofensiv pe nume Kristian Keqi, care este cotat la 300.000 de euro. Acesta are 24 de ani, s-a născut în Italia şi are şi cetăţenie albaneză.

Fără îndoială, CFR Cluj porneşte c prima şansă la calificare, iar Dan Petrescu va trata partida cu maximă seriozitate.

  • LIVE Floriana - CFR Cluj, miercuri, ora 22:00

Centralul Laurent Kopriwa din Luxemburg va arbitra meciul Floriana - CFR Cluj, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

El va fi ajutat de asistenţii Gilles François Becker, Joaquim Da Silva şi Claude Ries, iar arbitri adiţionali vor fi Jérémy Muller şi Alain Durieux.

Partida Floriana - CFR Cluj este programată pentru miercuri, de la ora 22:00 şi poate fi urmărită în format live text pe www.telekomsport.ro. Învingătoarea se califică în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, învinsa, în turul al doilea preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: cfr clujfloriana-cfr cluj 

viewscnt
Articole similare