Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Andone a adus victoria lui Brighton, la primul meci ca titular în Premier League. Vezi golul reuşit de atacantul român

VIDEO | Florin Andone a adus victoria lui Brighton, la primul meci ca titular în Premier League. Vezi golul reuşit de atacantul român

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a adus victoria lui Brighton în deplasarea de la Huddersfield, scor 2-1. Cu acest succes, echipa românului ajunge pe locul 11 în Anglia.

Pentru Brighton, meciul de pe terenul lui Huddersfield nu a început deloc bine. Cu Florin Andone titular în premieră echipa lui Chris Hughton a primit cel mai rapid gol din acest sezon de Premier League. Dar de aici lucrurile au mers foarte bine pentru oaspeţi. Duffy a marcat în prelungirile primei reprize, după ce adversarii au rămas în inferioritate numerică. Iar după pauză, Florin Andone a fost decisiv pentru Brighton.

A înscris în minutul 69 golul care a adus victoria alb-albaştrilor. Românul a fost schimbat zece minute mai târziu după ce a bifat a patra prezenţă consecutivă în campionat în acest sezon. A fost pentru prima oară în istoria lui Brighton când un jucător marcheză la primul meci ca titular. A fost şi prima reuşită a unui român în Premier League după aproape cinci ani. Chiricheş marca în decembrie 2013 pentru Tottenham. 

Afla mai multe despre: andonebrightonhuddersfield 

viewscnt
Articole similare