Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Andone, nominalizat la golul anului! Atacantul român, mare favorit să câştige

VIDEO | Florin Andone, nominalizat la golul anului! Atacantul român, mare favorit să câştige

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a venit la Brighton & Hove Albion în vară şi a început să joace în Premier League abia spre finalul anului, însă una dintre reuşitele lui a fost nominalizate la golul anului de către clubul la care evoluează.

În sondajul deschis de Brighton pe Twitter, golul lui Andone din meciul cu Crystal Palace conduce autoritar, cu 58% din voturi, cu o zi înainte ca acesta să se încheie. 

Două goluri a marcat vârful în vârstă de 25 de ani în 11 partide pentru Brighton în Premier League. Atacantul a mai evoluat un meci şi în Cupa Angliei, în care, de asemenea, a reuşit să înscrie. 

VIDEO CU GOLUL LUI ANDONE

"E clar că un jucător ca Florin (n.r. Andone) este un jucător important în angrenajul naţionalei şi a început să joace meci de meci în unul din cele mai puternice campionate ale lumii. Joacă, dă goluri şi am urmărit meciurile lui. Este acelaşi jucător care îşi recuperează forma avută la Deportivo şi asta nu face decât să ne bucure pentru că avem o soluţie în plus, pe care nu o aveam atunci când era accidentat sau nu juca", a declarat Cosmin Contra despre Andone. 

Brighton este pe locul 13 în Premier League. 

Afla mai multe despre: florin andonebrightongolul anuluipremier league 

viewscnt
Articole similare