Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Andone, show total la Galatasaray! Dublă superbă pentru român. Comentatorul meciului şi-a ieşit din minţi

VIDEO | Florin Andone, show total la Galatasaray! Dublă superbă pentru român. Comentatorul meciului şi-a ieşit din minţi

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a reuşit o dublă pentru Galatasaray, vineri seară, în meciul cu Sivasspor, din etapa a opta a campionatului Turciei, meci pe care echipa românului l-a câştigat cu scorul de 3-2. La Sivasspor, Paul Papp a fost rezervă neutilizată.

În minutul 22, la scorul de 0-0, internaţionalul român a primit o pasă la aproximativ 40 de metri de poartă, în partea stângă, şi a pătruns în viteză, a intrat în centru şi l-a executat pe portarul advers cu un şut plasat la colţul lung, din afara careului. Comentatorul partidei şi-a ieşit din minţi când a văzut golul înscris de Florin Andone.

 

Apoi, Florin Andone a reuşit dubla şi duce scorul la 2-0 pentru Galatasaray, în minutul 42. Atacantul român a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri pe care tot el a obţinut-o.Florin Andone este primul român care reuşeşte o dublă pentru Galatasaray, de la Gheorghe Hagi încoace. Se întâmpla pe 26 mai 2001, într-un meci cu Trabzonspor, din campionatul Turciei.

Galatasaray a trăit periculos pe final. Deşi se aflau în inferioritate numerică din minutul 48, oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 69, prin Arouna Kone, pentru ca Ryan Babel să refacă avantajul de două goluri pentru Galatasaray, cinci minute mai târziu. Erdogan Yesilyurt a reaprins speranţele oaspeţilor, în minutul 84, Sivasspor irosind o ocazie importantă de a egala, în prelungirile întâlnirii.

În urma acestui succes, Galatasaray a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul secund în clasamentul campionatului Turciei, la un punct de liderul Alanyaspor. Sivasspor este a treia, cu 12 puncte, însă acesta a fost abia primul meci al rundei a opta din Superliga Turciei.

Florin Andone, primele goluri pentru Galatasaray

Sunt primele goluri reuşite de Florin Andone pentru Galatasaray, la a cincea a apariţie în tricoul grupării Cim Bom.

700.000 de euro a plătit Galatasaray pentru împrumutul lui Florin Andone de la Brighton, turcii având opţiunea de a-l transfera definitiv la finalul sezonului.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare