Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florin Andone trage tare, cu zâmbetul pe buze, să revină mai repede după ce s-a accidentat grav! "Rupe" sala de forţă

VIDEO | Florin Andone trage tare, cu zâmbetul pe buze, să revină mai repede după ce s-a accidentat grav! "Rupe" sala de forţă

Stranieri

Comentarii

Florin Andone (26 de ani) trage tare la sală ca să-şi revină mai repede, după accidentarea suferită în noiembrie, care se zvonea că-l va ţine departe de gazon până la finalul sezonului. Atacantul român se antrenează din greu în sala de forţă ca să poată să joace din nou fotbal cât mai repede. Turcii au scris că problema lui Andone e mai gravă decât s-a crezut iniţial şi că nu va mai juca în acest sezon, dar se pare că românul ţine să-i contrazică.

Cu zâmbetul pe buze, atacantul este extrem de ambiţios şi trage tare în sala de forţă. Andone e acum în plin proces de recuperare după ce a suferit o leziune parţială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept, iar vârful nostru încearcă să se acomodeze şi cu balonul şi nu se limitează doar la pregătirea fizică.

„Totul decurge bine! În două săptămâni voi fi la Istanbul, iar peste patru săptămâni o să fiu pregătit să joc”, a anunţat miercuri Andone, care promite să se ţină de cuvânt, aşa cum se vede şi din materialul video de mai jos.

Florin Andone a fost împrumutat de Galatasaray de la Brighton în vară, iar de atunci a marcat de trei ori pentru formaţia din Turcia. Galata a plătit aproximativ un milion de euro pentru împrumutul lui Andone.

Afla mai multe despre: florin andonereveniregalatasaray 

viewscnt
Articole similare