Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Florin Bratu a fost prezentat la Concordia Chiajna: "Toate sunt frumoase, mai puţin poziţia din clasament"

VIDEO | Florin Bratu a fost prezentat la Concordia Chiajna: "Toate sunt frumoase, mai puţin poziţia din clasament"

Concordia Chiajna

Comentarii

Florin Bratu a fost prezentat la Concordia Chiajna. Va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare. Ilfovenii sunt pe locul 16.

"Toate sunt frumoase, mai puţin poziţia în clasament. O reglăm, o reglăm imediat" , a glumit Florin Bratu.

Bratu a antrenat ultima dată tot în liga a doua. În prima parte a sezonului, a fost principal la Turris Turnu Măgurele timp de patru etape. 

"Am acceptat rapid această provocare pentru că iubesc această meserie şi vreau să mă dezvolt. Nu am făcut diferenţe sau nazuri că vreau echipe de Liga 1. Nu îmi frică de nimic şi de nimeni. Vreau să demonstrez că pot face treabă foarte bună. Este păcat la ce bază de pregătire şi condiţiile pe care le oferă Concordia Chiajna ca această echipă să fie pe poziţia pe care este.

Avem ca obiectiv, pe termen scurt, rezultatele. Echipa a suferit, nu a avut constanţă în rezultate, iar la antrenamente să văd spirit de sacrificiu. Potenţial avem şi putem reuşi lucruri interesante împreună" , a declarat Florin Bratu.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe